A bio je kost i koža!

Mislilo se da nakon ove transformacije više ne može iznenaditi, ali on opet ne nalikuje na sebe: "Wow, to se zove predanost"

Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Joaquin Phoenix (Foto: Screenshot Youtube) Rooney Mara, Joaquin Phoenix (Foto: Getty Images) Rooney Mara, Joaquin Phoenix (Foto: Getty Images) Joaquin Pheonix (Foto: Profimedia) Joaquin Pheonix (Foto: Getty Images) Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Joaquin Phoenix (Foto: Getty) Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) +13 Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Galerija

Joaquin Phoenix iznenadio transformacijom za svoj novi film "Disappointment Blvd.", pa izazvao divljenje vjernih obožavatelja.

Američki glumac i oskarovac Joaquin Phoenix poznat je kao jedan od majstora transformacije za filmske uloge koje mu nimalo teško padaju, no njegove su posljednje fotografije svejedno sve iznenadile.

Pogledaj i ovo Lady Gaga Nije sve otkrila Lady Gaga objavila vijest koju su njezini fanovi dočekali s velikim oduševljenjem, a odmah su krenula i nagađanja!

Mnogi još pamte njegovu preobrazbu za film "Joker" iz 2019. godine koji mu je donio Oscara za najboljeg muškog glumca, a za čije je snimanje drastično smršavio pa su mnogi njegovi obožavatelji tada komentirali čak da izgleda zastrašujuće, posebno kada radi određene ekspresije lica.

"O moj Bože, izgleda neprepoznatljivo, stvarno se ufurao u lik Jokera, "Hodajuća umjetnost", "Joker mi šalje lude Joker signale", bili su samo neki od komentari uzbuđenih fanova.

47-godišnji Joaquin ovih dana sve iznenađuje sasvim drugačijim izgledom i to nakon što je prikupio nekoliko kilograma viška, a promijenio je i frizuru za potrebe snimanja novih filmova "C'mon C'mon" i "Disappointment Blvd.". Naime, na društvenim se mrežama počela širiti fotografija na kojoj je na prvi pogled jasno koliko se njegovo tijelo promijenilo tijekom posljednje tri godine.

Fotografije transformacije pogledajte OVDJE

"Uvijek posvećen ulozi", "Da, gluma je ulaženje u ulogu s cijelim tijelom i dušom", "Izgleda sasvim dobro", "I dalje je seksi", "Majstor zanata", "Koga briga, sjajan je", "Izgleda bolje kao Joker, ali uvijek ću ga poštovati", "Veliki glumac", "Cristian Bale može biti ponosan", "Wow, to se zove predanost", dio je komentara na društvenim mrežama.

Joaquin svoj privatni život pokušava držati što dalje od javnosti, no o njegovoj vezi s kolegicom Rooney Marom od samih su početaka pisali brojni svjetski mediji. Par se zaručio u ljeto 2019. godine, a dvije godine ranije pojavili su se prvi put kao par u javnosti, i to na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu. 2020. godine dobili su prvo zajedničko dijete, a tu je vijest slučajno otkrio redatelj Victor Kossakovsky na filmskom festivalu u Zurichu.

"Upravo je dobio dijete. Prekrasnog sina po imenu River", rekao je redatelj kada je odgovorio novinarima na pitanje kako to da je za novi film uspio dobiti slavnoga glumca.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene