Mark Ruffalo i Jennifer Garner na Instagramu su potvrdili da rade na novom zajedničkom prijektu, 17 godina nakon filma "Od klinke do komada".

Galerija


Gotovo 17 godina otkako su se na velikom platnu pojavili zajedno u filmu "Od klinke do komada", Jennifer Garner i Mark Ruffalo ponovno rade na zajedničkom projektu. Radi se o filmu "The Adam Project", a 48-godišnja Jennifer i 53-godišnji Mark su se na svojim Instagramima osvrnuli na suradnju.

Vezani članci Tatjana Jurić i Ivan Zubak Godina ljubavnih brodoloma: Jurić raskinula zaruke, a Mišerić se iselila iz stana poznatog poduzetnika Vila Jennifer Garner Bitka za Božić: Pogledajte milijunske domove slavnih ukrašene za blagdane, jedna obitelj posebno si je dala oduška

"Želja mi se ispunila! Proživjela sam savršeni dan sa svojim starim prijateljem", napisala je Jennifer u opisu fotografije koju je objavila. Jednaku fotografiju objavio je i Ruffalo. "Ponovno druženje sa starom prijateljicom. Zna li netko gdje u Kanadi mogu nabaviti Razzles?", napisao je glumac.

Jennifer je u filmu "Od klinke do komada" utjelovila Jennu koja se preko noći transformirala od 13-godišnje djevojčice do 30-godišnje djevojke. Ruffalo je utjelovio Jennina prijatelja Matta, koji je prestao razgovarati s njom nakon transformacije. Razzles su najdraži bomboni oba lika u filmu, a glumci su oduševili obožavatelje svojim objavama kojima su se referirali na činjenice iz popularnog filma.

U novom filmu Netflixove produkcije Ruffalo i Garner glume Adamove roditelje, a njega će glumiti Ryan Reynolds. Unatoč pandemiji koronavirusa, Garner i Ruffalo rade punom parom, a uskoro će biti objavljeni novi filmovi oba glumca.

Naš poznati poduzetnik zaprosio 27 godina mlađu studenticu na luksuznom odmoru skupocjenim prstenom

Paparazzo fotke kraljice skandala pokazuju da njezino tijelo ipak nije tako savršeno kako se hvali na Instagramu