Janice Dickinson bila jedna od najuspješnijih i najljepših manekenki 70-ih i 80-ih godina, ali danas je od njezine prirodne ljepote malo toga ostalo.

Galerija Janice Dickinson - 3 Janice Dickinson - 1 Janice Dickinson - 2 +26 Janice Dickinson - 4

Američka manekenka Janice Dickinson davnih je dana proglasila samu sebe prvim svjetskim supermodelom, a danas se rijetko pojavljuje u javnosti, no izgleda da je odlučila učiniti iznimku i doći na otvaranje 27. Izložbe LA Art Show u Los Angelesu.

Dobro raspoložena Janice koja će uskoro proslaviti 67. rođendan pozirala je dobro raspoložena okupljenim fotografima, dok je ne sebi imala crne kožne hlače, odgovarajuće čizme i dolčevitu ispod ljubičastog plišanog kaputa. No  i ovog je puta najveću pažnju privukla svojim licem koje je gotovo uništila opsjednutošću plastičnim operacijama i brojnim zahvatima kojima se podvrgla.

Na otvorenje izložbe je sa sobom povela i četvrtog supruga Roberta Gernera, inače bivšeg psihijatra koji je izgubio dozvolu za rad jer je započeo vezu s jednom od pacijentica. Upoznali su se na spoju na slijepu 2012. godine i to preko njegovog sina, a zaručili su se nakon samo tri mjeseca veze.

Uz Janicino ime se veže i skandal u koji je uključen slavni snagator i glumac Sylvester Stallone koji je početkom 90-ih već ljubio sadašnju suprugu Jennifer Flavin, no onda joj je javio pismom da prekida s njom zbog Janice.

Ona je 1994. godine rodila kćer Savannu i Sylvester je mislio da je njezin otac te je dobila njegovo prezime nakon rođenja. Glumac i manekenka bili su zaručeni šest mjeseci, a koji tjedan nakon što je manekenka rodila, razišli su se jer je DNK test pokazao da Sylvester nije Savannin otac.

Janice je u autobiografiji "No Lifeguard On Duty" iz 2002. otkrila da je spavala s tri muškarca u razmaku od nekoliko dana i ispalo je da je otac njezine kćeri filmski producent Michael Birnbaum. Janice ima i sina Nathana iz braka s televizijskim producentom Simonom Fieldsom.

Ivana Banfić objavila fotku koja odaje kakav život danas vodi, potpuno je drugačiji od onog što je nekad radila! Ivana Banfić Ivana Banfić - 1 Ivana Banfić +24 Ivana Banfić - 2

Franka Batelić objavila fotku u prirodnom izdanju, a pokazala je i mjesto na kojem najradije sama uživa ovih dana Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 1 Franka Batelić +26 Franka Batelić

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju