Jane Seymour i Jaclyn Smith na Instagramu se objavile zajedničku fotografiju i probudile nostalgiju kod mnogih obožavatelja koji se dobro sjećaju njihovih uloga s početaka karijere.

Galerija


Holivudske glumice Jane Seymour i Jaclyn Smith poznaju se već desetljećima, a prijateljice su postale još kao jako mlade glumice kada su se tek pojavile na holivudskoj sceni.

Vezani članci Jane Seymour U 70. godini izgleda kao i kad je glumila Dr. Quinn, ženu vrača, a evo za što tvrdi da je održava mladom! Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Sjećate se dr. Quinn, žene vrača? Četiri se puta udavala i razvodila, a sad bez problema priznaje zašto su je muževi ostavljali

A nakon što se neko vrijeme nisu vidjele, 70-godišnja Jane i 75-godišnja Jaclyn ponovno su se našle ovih dana kako bi se zajedno prisjetile nekih lijepih uspomena. Jane je njihovu zajedničku fotografju objavila na Instagramu, a njezini su pratitelji zaključili da obje izgledaju senzacionalno za svoje godine.

"Upravo sam se ponovno vidjela s Jaclyn Smith nakon svih ovih godina! Ona je zapravo jedna od prvih glumica koje sam upoznala na početku karijere. Puno toga smo od tada zajedno prošle i divno je dijeliti puno toga s njom, prisjećati se svih naših putovanja. I evo nas, omotane u šalove ljubavi, a ona je moja inspiracija", napisala je Jane u opisu fotografija.

"Dvije bezvremenske ljepotice", "Sjajite", "Prekrasne ste", "Predivne ste izvana i iznutra. Jako je lijepo što ste se srele nakon toliko vremena", "Drago mi je da vas opet zajedno vidim", "Prelijepo izgledate i prava ste inspiracija", "Moje najdraže glumice", samo su neki od komentara njihovih obožavatelja.

Jaclyn je gledateljima najpoznatija po ulozi Kelly Garrett u seriji "Charliejevi anđeli" koja je bila emitirana od 1976. do 1981. godine, dok je Jane u to vrijeme bila zvijezda filmova o Jamesu Bondu.

Jane je jedna od onih kojima se mnogi dive mladenačkom izgledu i koja tvrdi da nikada nije bila na estetskoj operaciji pomlađivanja, iako nema ništa protiv ljudi koji žele sakriti znakove starenja.

Nekoliko mjeseci nakon prekida s miljenikom žena već ljubi drugog, a čini se da se njen bivši ne miri s prekidom

Ibrahimović obradovao srpsku pjevačicu uz čiji je hit išetao na pozornicu Sanrema, pogledajte kako mu je zahvalila