Jake Lloyd koji je glumio Anakina Skywalkera u filmu "Zvjezdani Ratovi: Epizoda I - Fantomska Prijetnja" " od 2016. godine nalazi se u psihijatrijskoj ustanovi.

Galerija


Glumac Jake Lloyd imao je samo devet godina kada je utjelovio mladog Anakina Skywalkera u filmu "Zvjezdani Ratovi: Epizoda I - Fantomska Prijetnja" iz 1999. godine, no slava koja je uslijedila donijela mu je samo probleme u životu.

Film je razočarao mnoge obožavatelje popularne franšize, zbog čega su Lloyda maltretirali u školi. Nakon toga je 2001. godine snimio film "Madison" pa se povukao iz glume.

Osim u "Zvjezdanim ratovima", zapaženu ulogu ostvario je i u komediji "Luda božićna zvona" iz 1996. godine, inače jedinom božićnom filmu akcijskog junaka Arnolda Schwarzeneggera.

Lloyd je 2015. godine uhićen jer je neoprezno vozio bez vozačke dozvole, nije stao na crvenom svjetlu i još se k tome opirao uhićenju zbog čega je završio zatvoru na 10 mjeseci. Iz zatvora je premješten u psihijatrijsku ustanovu gdje mu je dijagnosticirana shizofrenija. Iz ustanove je nakratko izašao 2019. godine, no strani mediji pišu da je 5. ožujka ove godine svoj 32. rođendan ipak dočekao na psihijatriji.

Glumac se 2018. godine suočio i s gubitkom mlađe sestre Madison koja je preminula u snu prirodnom smrću u 26. godini života. Jakeova majka je rekla kako je njena smrt slomila cijelu obitelj, pogotovo njenog sina.

Nekoliko godina ranije pisalo se i da je Jake napao svoju majku, no ona nije htjela podnijeti prijavu jer tada nije bio na lijekovima.

Tuga na Mirogoju: Zrinka se nije odvajala od Nike, od Cice Kranjčara oprostili su se nogometaši, glumci, manekenke...

Nives se pohvalila novom frizurom, no zbog seksi bodija u kojem je pozirala svi su gledali u nešto drugo