Znate o kome je riječ?

Našu dobro poznatu damu na fotkama iz mlađih dana nije lako prepoznati, svi se slažu da je ljepotica bila i ostala!

Jadranka Kosor - 2 Jadranka Kosor - 2 In Magazin 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor - 2 Jadranka Kosor Jadranka Kosor Jadranka Kosor (Foto: Twitter) Jadranka Kosor (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Jadranka Kosor (Foto: Twitter) Jadranka Kosor Jadranka Kosor +0 Jadranka Kosor o američkim izborima - 2 Galerija

Jadranka Kosor na Twitteru je objavila fotografiju iz mladosti na kojoj ima dugu kosu i nije ju nimalo lako prepoznati.

Bivša hrvatska premijerka i političarka Jadranka Kosor aktivna je na društvenim mrežama gdje sa svojim pratiteljima dijeli trenutke iz privatnog života, a voli se prisjetiti i nekih prošlih dana.

Pogledaj i ovo Jadranka Kosor - 1 "A ako je friški ministar...'' Jadranka Kosor komentirala golišave fotke novog ministra koje je naglo obrisao, nisu joj uspjele promaknuti!

Tako je na svom profilu na Twitteru objavila svoju crno-bijelu fotografiju koju je našla spremajući, a na kojoj je gotovo neprepoznatljiva.

"Spremam, spremam i nalazim stare slike. Stare baš. Fotografirala draga osoba. Dvostruka, lijepa sjećanja, dobar dan", napisala je Jadranka.

Ovo nije prvi put da je podijelila fotografije iz mladosti koje kod bude veliku nostalgiju, što i sama priznaje, dok se mnogi slažu da je bila i ostala prava ljepotica i dama.

"Bila je iznimna i ostala je iznimna!", "Ljepota", "Još uvijek ste zgodni", "Kao vino ste", samo je dio komplimenata koje je jednom prilikom dobila na račun svog izgleda u mladosti, a pratitelji su joj tada poručili i da joj je duga kosa odlično stajala.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene