potpuno drugačiji

Pamtimo ga kao bucmastog razmaženog klinca, a nevjerojatna transformacija osigurala mu je preokret u karijeri!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Harry Melling utjelovio je Dudleyja Dursleyja u serijalu filmova o Harryju Potteru, a gledali smo ga i u hit-seriji "Damin gambit".

Engleski glumac Harry Melling najpoznatiji je po ulozi Dudleyja Dursleyja u serijalu filmova o Harryju Potteru, a u pet filmova je glumio razmaženog rođaka popularnog čarobnjaka.

Danas 32-godišnji glumac karijeru je započeo u kazalištu, nakon čega su ga na audiciji odabrali za ulogu Dudleyja. Filmovi o Harryju Potteru su mu, kao i ostatku kolega, donijeli svjetsku slavu, a upravo zahvaljujući njima dobio je brojne druge uloge.

Iako ga svi znaju kao debelog rođaka Harryja Pottera, Melling je 2009. godine izgubio na kilaži te je postao gotovo neprepoznatljiv. Zbog mršavosti je na snimanjima trebao nositi odijelo koje ga je činilo debljim, a sve mu se jako svidjelo.

"Zbog promjene izgleda sam mogao krenuti dalje jer me više nitko nije doživljavao kao debelog Dudleyja", rekao je zadovoljno Melling u jednom intervjuu. Dodao je kako mu je upravo gubitak na kilaži osigurao da ga ne etiketiraju kao dječju zvijezdu, zbog čega je mogao napraviti zaokret u karijeri.

Glumac je karijeru uspješno nastavio, a ostvario je i zapaženu ulogu u hit-seriji "Damin gambit", u kojoj je utjelovio Harryja Beltika. Najavio je i nekoliko novih projekata, no još je dosta tajnovit po pitanju novih uloga.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +0 Ana Rucner Celebrity Sin Ane Rucner i Vlade Kalembera gestom oduševio javnost: "Tata i ja smo ponosni što te imamo takvog dobrog!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene