svi su je obožavali

Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina

Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth (Foto: Youtube Screenshot) Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) +0 Beverly Hills (Foto: Profimedia) Galerija

Glumica Jennie Garth proslavila se kao Kelly Taylor 90-ih godina, a iako su je svrstavali među najseksi žene svijeta, nije imala previše sreće u ljubavi.

Uloga Kelly Taylor u u seriji "Beverly Hills 90210" proslavila je glumicu Jennie Garth, a još uvijek je mnogi povezuju upravo s tom ulogom.

Pogledaj i ovo showbuzz preveliki ego Snimanje pošlo po zlu, rješavale probleme šakama: "Možda smo se malo greble? To neću opovrgnuti"

Jennie je oduvijek sanjala da će jednoga dana postati glumica, a odrasla je sa šestero braće i sestara na obiteljskom ranču u američkom Illinoisu. Sreća joj se nasmiješila nakon što ju je primijetio lokalni lovac na talente te ju je počeo pripremati za Hollywood još dok je bila u srednjoj školi. Bavila se manekenstvom, a nakon što se preselila u Los Angeles odlasci na audicije postali su joj svakodnevica. Upravo u Los Angelesu je i završila srednju školu, a život joj se potpuno promijenio kada je dobila ulogu Kelly u popularnoj seriji.

Garth glumi u svih deset epidoza serije "Beverly Hills 90210", zahvaljujući kojoj je postala teen ikona te je dobila i nekoliko nagrada za tu ulogu. Godine 2000. časopis FHM ju je uvrstio među 100 najseksi žena na svijetu, a pojavila se kasnije u brojnim TV serijama i filmovima.

Glumica je cijelo vrijeme vodila i zanimljiv privatni život. Pred oltar je prvi put stala 1994. godine s glazbenikom Danielom B. Clarkom, s kojim je u braku bila dvije godine. Za drugog supruga Petera Facinellija se udala nakon što su zajedno glumili još 1995. u filmu. Pred oltar su stali 2001., a u braku su dobili tri kćeri. U ožujku 2012. godine Facinelli je zatražio razvod od glumice.

S trenutačnim suprugom Davidom Abramsom je od 2014. godine, zaručili su se godinu nakon, a vjenčali par mjeseci kasnije. Međutim, 2017. godine odnosi u braku pošli su po zlu i godinu dana kasnije podnijeli su zahtjev za razvod, a onda su se 2019. godine pomirili i obustavili postupak rastave.

"Dave i ja smo se zaljubili vrlo brzo i vjenčali u roku od šest mjeseci. Previše smo požurili i to nas je povrijedilo", izjavila je glumica u jednom od intervjua.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: Getty Images) +0 Rob Kardashian (Foto: Getty Images) Celebrity Nekad zgodni zavodnik koji izbjegava medije napravio je iznimku i stao pred kamere, ovako više ne izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene