Nevjerojatna životna priča

Poslije 21 godine braka muž joj je priznao da je gej, a o najtežoj tragediji u životu jedva je progovorila u javnosti

Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: Profimedia) profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher i glumačka postava serije \ +0 Fran Drescher (Foto: Profimedia) Galerija

Fran Drescher najpoznatija je po ulozi u seriji "Dadilja" koja ju je i proslavila, no ovu glumicu život nije mazio. Nakon brojnih uspona i padova povukla se iz javnosti, no širok osmijeh i dalje ne skida s lica.

Glumica Fran Drescher proslavila se prije 30 godina zahvaljujući seriji "Dadilja", a zbog natapirane punđe, crnih lokni i vrckave osobnosti svi je se i danas jako dobro sjećaju. Kozmetičarka nazalnog glasa koja je osvojila britanskog udovca bila je poznata po jednostavnom pristupu životu, a uski kostimići i vrtoglavo visoke potpetice bile su joj zaštitni znak cijelo vrijeme emitiranja serije.

Pogledaj i ovo Fran Drescher Rijetko je viđamo Omiljenu dadilju život nije mazio, no traume na njoj nisu ostavile traga, nevjerojatno je kako izgleda sa 65 godina!

S druge strane, Fran Drescher imala je turbulentan život. Iako danas uživa u zasluženoj mirovini te se kloni medija koliko može, njezina životna priča mnoge fascinira još uvijek.

Drescher je karijeru započela kao misica koja je na razini SAD-a zastupala državu New York, a vrlo je rano upoznala i svog budućeg supruga Petera Marca Jacobsona, za kojeg se udala 1978. sa samo 21 godinom.

Fran je imala dosta spektakularan uvod u svijet filma i televizije. U "Groznici subotnje večeri" izgovorila je svoju prvu filmsku rečenicu, i to u lice Johnu Travolti. Rekla mu je u svom samouvjerenom stilu: "U krevetu si dobar koliko i na plesnom podiju?". Nakon toga se činilo kao da neće ostati zapamćena u televizijskom svijetu, no onda se sve promijenilo 1993. kada se počela emitirati "Dadilja".

Serija je postigla instantni uspjeh, a i njezin šarmantni lik ikone stila koji bi se mogao opisati kao trash-chic. Jarke boje, minice i uske opravice bile su njezin zaštitni znak, a publika ju je zbog toga voljela. Serija je svoj kraj doživjela 1999., a nakon nje Fran više nije uspjela postići uspjeh sličan dobu kad je glumila u seriji. Glavni lik i kamen temeljac serije bila je dadilja Fran Fine, napravljena prema liku upravo glumice Fran Drescher.

Što se privatnog života tiče, Fran je proživjela velike uspone i padove. U siječnju 1985. dvojica pljačkaša provalila su u njezin stan u Los Angelesu. Dok je jedan premetao i pljačkao stan, drugi je naizmjence silovao Fran i njezinu prijateljicu držeći im pištolj prislonjen uz glavu. Franin suprug bio je prebijen, svezan i natjeran da svjedoči cijeloj sceni. Fran Drescher trebale su godine da se oporavi od toga tragičnog događaja, a još duže da o njemu progovori u javnosti.

Druga je velika trauma Fran Drescher pogodila 1996. kada se službeno razdvojila od muža, s kojim je razvod bio finaliziran tek 1999. Njezin bivši suprug izjasnio se kako je nakon dugogodišnjeg braka shvatio da je homoseksualac, a par je unatoč bračnom brodolomu ostao u prijteljskim odnosima te su dugo poslovno surađivali. "Naša ljubav je jedinstvena, rijetka i beskrajna. Osim kada je iritantan", rekla je o svom bivšem suprugu Fran jednom prilikom. Nakon što joj se bivši izjasnio kao homoseksualac, Fran se aktivno uključila u grupe za promicanje prava LGBTQ zajednice.

Iako se protiv svega borila pozitivnošću, to joj nije pomoglo da teško ne oboli. Fran je tako 2000. dijagnositiciran rak grlića maternice, zbog kojeg je trebala proći zahvat histerektomije. Nakon što joj je izvađena maternica, Fran je proglašena potpuno zdravom. Nikada nije imala djece.

Glumica ni danas ne skida širok osmijeh s lica, a samozatajan život joj itekako odgovara obzirom na činjenicu što je sve prošla.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Celebrity Nekoć je bila oličenje ljepote i uspjeha, a danas je beskućnica koja bosa traži hranu po smeću

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene