Odrasla u zanosnu ljepoticu!

Karijeru je započela kao preslatka dječja zvijezda, a sada ne prestaje plijeniti pažnju golišavim izdanjima!

Elle Fanning (Foto: AFP) Elle Fanning (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elle Fanning (Foto: AFP) Elle Fanning (Foto: Instagram) Elle Fanning (Foto: Instagram) Elle Fanning (Foto: Instagram) Elle Fanning (Foto: AFP) Elle Fanning (Foto: Getty) Elle Fanning (Foto: AFP) Elle Fanning (Foto: AFP) +0 Elle Fanning (Foto: Instagram) Galerija

Elle Fanning počela je glumiti sa samo dvije godine, kada je u filmu "Ja sam Sam" glumila mlađu verziju svoje sestre Dakote, a od tada je izgradila uspješnu karijeru i odrasla u pravu ljepoticu.

Glumica Elle Fanning, koja je karijeru započela kao dijete, ukrala je sve poglede na dodjeli nagrada InStyla Awards u Los Angelesu.

Na crvenom tepihu pojavila se u neobičnom i poprilično oskudnom izdanju u kojem je pokazala da je daleko od preslatke djevojčice kakvom je mnogi još doživljavaju. Nosila je metalni zlatnim topić koji je otkrio njezin dekolte, trbuh i leđa, a iskombinirala ga je s dugačkom crnom suknjom.

Lijepa 23-godšinjakinja je i nedavno na jednom svečanom događaju plijenila pažnju u još jednom golišavom izdanju, a tada je nosila prozirnu haljinu s visokim prorezima u kojoj je, osim donjeg rublja, otkrila i svoje vitke noge.

Elle se počela baviti glumom kada je imala samo dvije godine, a prvu ulogu ostvarila je u filmu "Ja sam Sam" iz 2002. godine, za koji je glumac Sean Penn osvojio Oscara. U filmu je glumila mlađu verziju svoje četiri godine starije sestre Dakote, koja je također bila velika dječja zvijezda, a obje su od tada nastavile graditi uspješne karijere u Hollywoodu.

Zadnje zapažene uloge Elle je ostvarila u filmovima poput "Zlurada", "Sva radosna mjesta" i "Kišni dan u New Yorku", a u seriji "The Great" skinula se do kraja te je snimila i vruće scene seksa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Elle Fanning (@ellefanning)

Kako je Elle izgledala kada je bila djevojčica i koliko se od tada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) +0 Tom Cruise mlad (Foto: Getty) Celebrity Pojavile se prve fotke Toma Cruisea nakon što je šokirao promjenama na licu, pogledajte kako izgleda ovih dana!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lepa Brena (FOTO: Youtube) Celebrity Brenin sin ostavio djevojku i u tajnosti ljubi majčinu kolegicu, a njoj se to ne usudi priznati? "Koliko znam, ne smije joj reći"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene