Gdje je danas?

Kao preslatki dječak vatrene kose osvojio je čitav svijet, no karijera ga je skoro odvela u potpunu propast

Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) Rupert Grint (Foto: Profimedia) +0 Rupert Grint (Foto: Profimedia) Galerija

Ruperta Grinta svi znaju zahvaljujući Ronu Weasleyju iz Harryja Pottera, a ovaj glumac nakon popularnog serijala nije imao previše sreće u karijeri.

Britanskog glumca Ruperta Grinta svijet je upoznao kao simpatičnog i hrabrog dječaka u serijalu filmova o Harryju Potteru, a kroz deset godina je glumio Rona Weasleyja.

Pogledaj i ovo showbuzz drži do privatnosti Velika tajna: Prvi put izašao s kćerkicom starom 13 dana, a ni njeno ime ne želi otkriti

U svijet filma ušao je s tek 11 godina, već godinu nakon što je objavljen prvi film o Harryju Potteru, Grintu su počele stizati ponude sa svih strana. Prije glumačke karijere na velikom platnu glumio je samo u školskim predstavama i u svojoj lokalnoj dramskoj skupini, no sreća mu se nasmiješila jer je upravo njegov izgled bio ono što se tražilo za serijal o popularnom čarobnjaku.

Kao Ron Weasley zaradio je vrtoglavih 28 milijuna funti, a prije nego što je postao svjetski poznat imao je nešto drugačiju ideju što bi volio napraviti sa svojim životom. Htio je postati prodavač sladoleda, a upravo to je bila karijera o kojoj je sanjario prije audicije koja mu je promijenila život.

Kao dječaku mu nisu ni predviđali svijetlu budućnost je je bio nemiran, loš učenik, a u dramskoj skupini u kojoj je glumio je u školskoj predstavi o Noinoj arci dobio ulogu - ribe. Za "Harry Potter i kamen mudraca" Rupert je odmah dobio nagrade za najboljeg mladog glumca te godine, a s obzirom na to da je film oborio sve rekorde gledanosti i zarade, nije bila loša situacija ni na njegovom bankovnom računu.

Nakon što je završeno snimanje popularnog serijala, Grint je priznao medijima kako je doživio pravu krizu identiteta. Nije znao ni što želi raditi nakon Harryja Pottera, a toliko dugo je glumio Rona da se potpuno saživio s njim. Izgubio je kontakt sa svim prijateljima iz škole te je nakon svega uzeo pauzu od filmova.

Prepustio se divljim zabavama i piću, a postao je i strastveni pušač. Nikada nije završio srednju školu, no zahvaljujući uspjehu u glumačkoj karijeri, ostvario je svoj dječački san te je kupio kamion sa sladoledom kojeg još uvijek čuva u svom dvorištu. Glumio je u još nekoliko filmova i serija, no više nikada nije doživio takav uspjeh kao Ron Weasley.

Sreća mu se osmjehnula nakon što je upoznao Georgiju Groome, s kojom je od 2011. godine. Par je prošle godine dobio kćerkicu Wednesday, no vrlo su tajnoviti o svojoj djevojčici te što više detalja pokušavaju sakriti od javnosti.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) +4 Marion Cotillard (Foto: AFP) Preporuke Scene seksa nisu joj bile problem, ali ono što je morala raditi potpuno gola nije bilo baš jednostavno

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene