nije se puno promijenio!

Možete li vjerovati da ovaj zavodnik slavi 52. rođendan, a ima i neobičan hobi koji ga je nerijetko skoro stajao glave?

Jason Priestley (Foto: Profimedia) Jason Priestley (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Priestley (Foto: Profimedia) Jason Priestley (Foto: Profimedia) +0 Luke Perry i Jason Priestley (Foto: Getty Images) Galerija

Jason Priestley je 90-ih godina bio tiha patnja djevojkama diljem svijeta, a unatoč tome što su ga povezivali s brojnim kolegicama, njegovo srce pripada samo jednoj dami.

Kanadski glumac Jason Priestley proslavio se kao Brandon Walsh u hit-seriji "Beverly Hills 90210", a ta uloga do danas mu je ostala jedna od najvećih u karijeri. Šarmantni glumac slavi 52. rođendan, povodom kojeg smo se prisjetili detalja iz njegove karijere.

Pogledaj i ovo Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) mjere ih nisu spriječile! Zagrljaj slavne trojke za kojom mnoge žene uzdišu, a nažalost, nedostaje jedan član ove omiljene ekipe

Jason je odrastao u Kanadi, a za glumu se počeo zanimati kao dječak i to zahvaljujući svojoj majci Sharon Kirk. Ona je radila kao glumica, a bavila se i podučavanjem glume te je uz nju stekao dojam o toj industriji, u koju se na kraju potpuno zaljubio. Karijeru je započeo glumeći u reklamama, a na malim ekranima debitirao je s 12 godina, i to u seriji "Teen Angel". Prije nego što si je osigurao ulogu Brandona Walsha pojavio se još u nekoliko serija, no 1990. godine život mu se iz temelja promijenio.

Zbog Brandona je postao tinejdžerski idol te je vrlo brzo osigurao status pop-zvijezde, a u vrijeme kada je serija objavljena nema tko za njega nije znao. Osvojio je i dvije nominacije za Zlatni globus, a u seriji se okušao i kao režiser te upravo on potpisuje 15 epizoda. Na seriji je radio punih 10 godina, sve do njezina završetka. Glumio je u još nekoliko serija, radio kao redatelj, a često se vraćao i u ulozi glumca.

Njegov život godinama je bio pod povećalom javnosti, a nerijetko je i sam stvarao situacije zbog kojih su tabloidi pisali o njemu. Godine 1998. Porscheom se zabio u telefonski stup u Hollywoodu te je uhićen zbog vožnje u pijanom stanju. Policija mu je oduzela vozačku dozvolu na godinu dana te je morao proći program odvikavanja od alkohola.

Obožava odlaziti na utrke automobila u kojima često i sam sudjeluje, no taj ga je hobi umalo stajao glave. Autom se 2002. godine zabio u zid te je zadobio teške tjelesne ozljede, no srećom oporavio se dosta brzo.

Povezivali su ga s brojnim kolegicama, a Priestley se vjenčao sa šminkericom Naomi Lowde 2005. godine. Par je dvije godine kasnije dobio kćer Avu Veronicu, a 2009. dobili su sina. Tek nakon što se vjenčao s Naomi, dobio je američko državljanstvo, a to je javnosti otkrio 2007. godine. Objavio je i memoare, a sve detalje svoje karijere otkrio je u knjizi.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ćaleta-Car, Đurđević (Foto: Instagram) +0 Duje Ćaleta Car, Adriana Đurđević (FOTO: Instagram) Celebrity Supruga Ćalete-Cara stigla je kući sa sinom, vesela fotografija slučajno je otkrila i mališanovo ime!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene