Stefany Hohnjec početkom 2000-ih bila je rado viđeno lice na svim domaćim eventima i punila je medijske stupce, a otkako se povukla iz javnosti o njenom životu ne zna se puno.

Galerija


Stefany Hohnjec nekoć je bila jedna od naših najpoznatijih manekenki, a bivša sportašica u svijet mode ušla je kroz izbor Miss sporta 2004. godine.

U vrijeme najveće slave bila je rado viđeno lice na svim domaćim eventovima, pa je tako prisustvovala i promociji biografije Olivera Dragojevića "Južnjačka utjeha" 2006. godine, na što su nas podsjetile fotke koje su sada ponovno isplivalale u javnost.

Stefany se bavila ritmičkom gimnastikom i sudjelovala je na europskim i svjetskim natjecanjima kao reprezentativka Hrvatske. Sudjelovala je i u prvoj sezoni reality showa Nove TV "Farma" u kojoj je pobijedio Rafael Dropulić-

Danas je daleko od medija, a nakon godina burnog života, revija, evenata i propalih veza, okrenula se vjeri i obitelji te je sreću pronašla s poduzetnikom Ivanom Papićem za kojeg se udala 2018. godine. Par je iste godine dobio sina, a Story je u kolovozu prošle godine prenio da čekaju i drugo dijete, no nije poznato kada je Stefany točno rodila kao ni spol drugog djeteta.

U medije se kratko vratila 2018. godine i to jer se njena sestra Matea našla u problemima s crkvom, nakon što joj je policija zabranila ulazak u Eufrazijevu baziliku u Poreču. Matea je tada počela vikati usred mise tvrdeći kako je opsjednuta, a kasnije je u medijima tvrdila da se ničega ne sjeća.

Šest godina prije incidenta u crkvi, Matea je punila stranice crne kronike zbog zabave koju je u zagrebačkom stanu priredila s bivšim suprugom Josipom Nikićem na kojoj je zbog predoziranja drogom umrla 20-godišnjakinja. Zbog toga je Matea osuđena na godinu dana zatvora, a Josip na dvije godine i dva mjeseca.

Stari li ona uopće? Jedna od najljepših Hrvatica na fotografiji staroj 15 godina izgleda isto kao danas

Tragična nesreća prekinula je jednu od naljepših ljubavnih priča koja nikada neće biti prežaljena