sada vodi drugačiji život

Nekad jedna od naših najpoznatijih manekenki naprasno je nestala iz javnosti, sjećate se nje?

Stefani Hohnjec (Foto: Instagram) Stefani Hohnjec (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Stefani Hohnjec (Foto: Instagram) Galerija

Stefany Hohnjec početkom 2000-ih bila je rado viđeno lice na svim domaćim eventima i punila je medijske stupce, a otkako se povukla iz javnosti o njenom životu ne zna se puno.

Stefany Hohnjec nekoć je bila jedna od naših najpoznatijih manekenki, a bivša sportašica u svijet mode ušla je kroz izbor Miss sporta 2004. godine.

U vrijeme najveće slave bila je rado viđeno lice na svim domaćim eventovima, pa je tako prisustvovala i promociji biografije Olivera Dragojevića "Južnjačka utjeha" 2006. godine, na što su nas podsjetile fotke koje su sada ponovno isplivalale u javnost.

Stefany se bavila ritmičkom gimnastikom i sudjelovala je na europskim i svjetskim natjecanjima kao reprezentativka Hrvatske. Sudjelovala je i u prvoj sezoni reality showa Nove TV "Farma" u kojoj je pobijedio Rafael Dropulić-

Danas je daleko od medija, a nakon godina burnog života, revija, evenata i propalih veza, okrenula se vjeri i obitelji te je sreću pronašla s poduzetnikom Ivanom Papićem za kojeg se udala 2018. godine. Par je iste godine dobio sina, a Story je u kolovozu prošle godine prenio da čekaju i drugo dijete, no nije poznato kada je Stefany točno rodila kao ni spol drugog djeteta.

U medije se kratko vratila 2018. godine i to jer se njena sestra Matea našla u problemima s crkvom, nakon što joj je policija zabranila ulazak u Eufrazijevu baziliku u Poreču. Matea je tada počela vikati usred mise tvrdeći kako je opsjednuta, a kasnije je u medijima tvrdila da se ničega ne sjeća.

Šest godina prije incidenta u crkvi, Matea je punila stranice crne kronike zbog zabave koju je u zagrebačkom stanu priredila s bivšim suprugom Josipom Nikićem na kojoj je zbog predoziranja drogom umrla 20-godišnjakinja. Zbog toga je Matea osuđena na godinu dana zatvora, a Josip na dvije godine i dva mjeseca.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson (Foto: Getty Images) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) +1 Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Zanimljivosti Tragična nesreća prekinula je jednu od naljepših ljubavnih priča koja nikada neće biti prežaljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene