Vincent Ventresca poznat je kao zvijezda serije "Nevidljivi čovjek" i nakon te uloge nije imao baš uspjeha.

Galerija


Vincent Ventresca (54) proslavio se 2000. u seriji "Nevidljivi čovjek", a nakon toga nije ostvario zapažene uloge. 

Vezani članci Enes Vejzović - 8 Rijetko tko bi rekao da je Enes Vejzović mlađi od supruge Bojane, a nedavno su proslavili 15. godišnjicu braka Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik je na slikama iz 2006. potpuno drukčija i njegovala je poseban stil kojem sada u 55. nema ni traga

Glumac je utjelovio sitnog kriminalca Dariena Fawkesa koji, kako bi izašao iz zatvora, pristane na usađivanje žlijezde koja omogućuje nevidljivost. Zbog toga se pretvara u ludog čovjeka, a protuotrov mu omogući vladina agencija za koju mora raditi i boriti se protiv zločina. Pritom surađuje s policajcem Hobbesom kojeg je odigrao Paul Ben-Victor. 

Nažalost, znanstveno-fantastična serija je imala samo dvije sezone i emitirala se do 2002. Vincent se nakon glavne uloge u "Nevidljivom čovjeku" pojavio u nizu serija među kojima je najpopularnija "Prijatelji" u kojoj je tumačio zabavnog Bobbyja, dečka Monice Geller. 

Inače, Ventresca, koji se nije puno promijenio od dana najveće slave, je od 1995. u braku s Dianne Shiner s kojom je u vezi otkad su bili tinejdžeri. Imaju sina Benjamina (21) i kćer Renee (18). 

Glumac na žalost mnogih žena nije prisutan na društvenim mrežama te mnogo drži do privatnosti. 

Nije dugo ljutila slavnog oca: Uslikala se potpuno gola, a fotku je komentirala i bivša pornoglumica Mia Khalifa

 

Seve na YouTubeu objavila dokumentarac u kojem se pojavljuje i njezin tadašnji zaručnik Slavko Šajinović, kojeg je ljubila prije Milana Popovića