Peter Billingsley utjelovio je dječaka Ralphieja u filmu "Božićna priča" iz 1983., a više se ne bavi glumom, nego radi iza kamere kao producent.

Galerija


Glumac Peter Billingsley proslavio se ulogom slatkog dječaka u kultnom filmu "Božićna priča" kada je imao 12 godina. 

Vezani članci Jerry O\'Connell Ovaj glumac toliko se promijenio, na njega su mnogi i zaboravili, pa nema šanse da na prvu pogodite o kome je točno riječ! Žanamari Perčić - 4 Žanamari je danas zasluženo jedna od najseksi Hrvatica, a pogledajte kako je izgledala prije 14 godina

Peter se rodio u New Yorku kao jedno od petero djece financijskog konzultanta Alwina Michaelsena i Gail, koji su se upoznali kada je ona njemu bila tajnica. Gail je odlučila svu djecu voditi na audicije dok su bili maleni. 

Peter je tako svoju karijeru počeo još kao dojenče kada se pojavio u televizijskim reklamama. Roditelji su ga dijelom školovali kod kuće i unajmljivali učitelje, a išao je i u privatne škole. 

Priliku karijere dobio je odigravši ulogu u filmu "Božićna priča" iz 1983. Radnja se vrti oko mladog Ralphieja koji samo želi Red Ryder BB pušku, no njegovi ga roditelji, Djed Božićnjak i učiteljica uvjeravaju da će si ozlijediti oko i pokvariti Božić. 

Kasnih 80-ih Peter je uzeo pauzu od glumačke karijere kako bi završio studij na Sveučilištu Phoenix. Nakon toga se pojavio u nizu serija i filmova, ali nijedan nije ostvario uspjeh kao "Božićna priča".

S obzirom na to odlučio se baviti produkcijom i radio je na komedijama poput "Nevolje u raju", "Ljubav po mjeri" i "Četiri Božića". 

Inače, Peter je zaručen s Buffy Bains, s kojom je u vezi od 2015., a nije prisutan na društvenim mrežama i drži svoj privatni život daleko od javnosti. 

Tepaju joj da ima tijelo boginje i da nije normalno da ovako izgleda u 43. godini, a ona napokon uživa u zasluženoj ljubavi

Severina pokazala s kim se druži u zadnje vrijeme, obožavatelji oduševljeni: "Dobar ti je taj frajer!"