Barbara Radulović bila je omiljeno lice s malih ekrana i često je završavala na popisima najljepših Hrvatica, a danas živi daleko od očiju javnosti.

Galerija Barbara Radulović - 11 Barbara Radulović - 6 Barbara Radulović - 8 +14 Barbara Radulović - 7

Nekadašnja voditeljica Barbara Radulović proslavila se u prvom hrvatskom talent showu "Story Supernova" 2003. godine i bila je jedna od najozbiljnijih ženskih kandidatkinja za pobjedu, no ipak ju je odnio Marin Tironi.

Nakon sudjelovanja u showu završila je Ekonomski fakultet u Zagrebu i izgradila uspješnu voditeljsku karijeru.

Vodila je razne glazbene emisije i festivale te je brzo je postala jedno od omiljenih lica s malih ekrana, a redovito je završavala i na popisima najljepših Hrvatica.

Nakon što se povukla s malih ekrana, posvetila se producentskom poslu i posuđivanju glasova, da bi kasnije potpuno nestala iz javnosti i odselila se u Austriju.

Barbara nije aktivna na društvenim mrežama, malo se toga o njoj zna, a kako je izgledala u danima najveće slave, prisjetite se u našoj galeriji.

Sićušni bikini domaće ljepotice otkrio je svu njezinu raskoš, na vrući prizor reagirao je i njezin zaručnik! Ecija Ivušić Ecija Ivušić - 1 Ecija Ivušić i Goran Belošević +26 Ecija Ivušić

Bujne adute Nives je pokušala obuzdati jednom špagicom, to je bilo dovoljno da izludi fanove, koji zbog nje žele na put! Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 +26 Nives Celzijus

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju