Fred Durst sve je iznenadio izgledom na koncertu Limp Bizkita na festivalu Lollapalooza.

Galerija


Limp Bizkit početkom milenija bio je jedan od najpopularnijih svjetskih bendova i obožavateljice su tada ludjele za njihovim frontmenom Fredom Durstom.

Zaštitni znak bila mu je ćelava glava koju je često prekrivao šiltericom okrenutom naopačke, kozja bradica i opuštena, široka odjeća, no danas ima potpuno drugačiji imidž.

50-godišnji Fred sve je iznenadio na koncertu svojeg benda na festivalu Lollapalooza u Illinoisu, gdje se pojavio u neprepoznatljivom izdanju koje je malo ranije predstavio i na svojem Instagramu.

Objavio je fotke na kojima ima bujnu i uredno počešljanu sijedu kosu i brkove, a promijenio je i stil odijevanja.

Njegova transformacija zbunila je obožavatelje, a dio njih vjeruje kako se radi tek o privremenoj promjeni za promociju nove pjesme benda "Dad Vibes", dok se on sam o svemu još nije oglašavao.

Inače, Fred je otac dvoje djece, 31-godišnje Adriane i 19-godišnjeg Dallasa. Iza sebe ima tri propala braka, s Rachel Tergesen koja je majka njegove kćeri, Esther Nazarov i Kseniyom Beryazinom, dok je sina dobio s bivšom djevojkom Jennifer Thayer.

Ni izvanserijska ljepotica nije uspjela dovesti do oltara nekad neukrotivog neženju, a zanimljivo je kakve riječi imaju jedno za drugo nakon prekida

Prvi zajednički izlazak s 15 godina starijim partnerom pao je u drugi plan zbog pozamašnog dekoltea i jako zanimljive haljine