bezvremenska ljepotica

Njezinu izjavu mnogi pamte i 28 godina kasnije, a jedna je od najljepših Hrvatica koja i dalje obara s nogu

Fani Čapalija - 1 Fani Čapalija - 1 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Čapalija - 1 +0 Fani Čapalija - 2 Galerija

Fani Čapalija ostavila je dojam na modnom eventu na kojem je pozirala s velikim osmijehom na licu.

Zanosna Splićanka Fani Čapalija (46) okrunila se 1993. titulom Miss Hrvatske, a ostala je poznata po svojoj izjavi "It's OK" sa svjetskog izbora na kojem se plasirala među top pet najljepših. 

Fani ostavlja dojam gdje god se pojavi, tako je bilo i na predstavljanju nove modne kolekcije Anamarije Asanović. Bivša misica došla je u bijelom kombinezonu koji je naglasio njezin osunčani ten i blistala je dok je pozirala s velikom osmijehom na licu. 

Inače, Čapaliju i danas ubrajaju među naše najljepše misice zajedno s Anicom Kovač, a iza sebe ima brak s umirovljenim nogometašem Ivicom Mornarom. 

Fani je svojedobno otkrila da već duže vrijeme čeka pravog muškarca. "Ima udvarača, ali ja uvijek znam što hoću. Tako i sada. Ali to se neće moći sakriti kad se dogodi. Stvarno sam slobodna, a dokad će biti tako, doznat ćemo'', rekla je. 

Podsjetimo, na pitanje Piercea Brosnana, koji se našao u ulozi voditelja na izboru za Miss svijeta, o tome što misli o dijelu izbora u kojem natjecateljice na pozornicu izlaze u kupaćim kostimima, Fani je pomalo zbunjeno, ali simpatično odgovorila "It’s OK".

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene