Prepoznajete li ih?

Jedna je bivša Miss Hrvatske, dok druga iza sebe ima zavidnu manekensku karijeru, a na fotki iz prošlosti ne izgledaju puno drugačije nego danas

In Magazin: Ljupka Gojić Mikić - 3 In Magazin: Ljupka Gojić Mikić - 3 In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ljupka Gojić Mikić - 3 Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) Fani Čapalija (Foto: John Pavlish) +0 Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) Galerija

Fani Čapalija je na Instagramu objavila staru fotografiju na kojoj pozira s Ljupkom Gojić Mikić.

Manekenka i po mnogima jedna od naših najljepših misica, Fani Čapalija (46), laskavom titulom okrunila se u devedesetim godinama prošlog stoljeća, a sada se prisjetila kako je izgledala u danima najveće slave.

Pogledaj i ovo Sandi Cenov i Tomislava Dukić čovjek s iskustvom Naš pjevač u prošlosti je ljubio dvije misice, a sada je pomogao odabrati i novu najljepšu Hrvaticu!

Na Instagramu je podijelila zajedničku fotografiju s još jednom domaćom ljepoticom, a njezini pratitelji su se složili da obje i danas izgledaju sjajno.

"Neka davna lijepa vremena", napisala je pored stare fotke na kojoj pozira s jednom od naših najuspješnijih manekenki Ljupkom Gojić Mikić (38).

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Čapalija (@fanicapalija_official)

"Male mi", komentirala joj je Ljupka ispod fotke, a zaredali su se i komplimenti Faninih pratitelja koji su im objema poručili da su bile i ostale predivne.

Fani se često na Instagramu prisjeća prošlosti, a uz svaku objavu stavlja i hešteg "It's OK" kojim se prisjeća svoje čuvene izjave s izbora za Miss svijeta 1993. godine gdje je ostvarila velik uspjeh i plasirala se među top pet najljepših.

Podsjetimo, na pitanje Piercea Brosnana, koji se tada našao u ulozi voditelja, o tome što misli o dijelu izbora u kojem natjecateljice na pozornicu izlaze u kupaćim kostimima, Fani je pomalo zbunjeno, ali simpatično odgovorila "It’s OK", a ta je izjava prati do danas.

Ljupka je nakon uspješne inozemne manekenske karijere odlučila zaplivati u dizajnerskim vodama te svoje kreacije i dalje najžešće reklamira sama, a sa suprugom Mihaelom Mikićem, koji je umirovljeni nogometaš, ima tri kćeri.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene