skroz je drugačija

Dani najveće slave su daleko iza nje i danas ju je teško prepoznati, a evo kako se ova nekoć zanosna plavuša mijenjala kroz godine

Nicole Eggert (Foto: AFP) Nicole Eggert (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Eggert (Foto: AFP) Nicole Eggert (Foto: AFP) Nicole Eggert (Foto: Profimedia) +0 Nicole Eggert (Foto: AFP) Galerija

Nicole Eggert proslavila se ulogom Summer Quinn 1992. godine u seriji "Spasilačka služba", a danas je skoro pa neprepoznatljiva.

Glumica Nicole Eggert najpoznatija je po ulozi Summer Quinn u kultnoj seriji "Spasilačka služba", a dama koja je ovih dana proslavila 50. rođendan dosta se izgledom mijenjala nakon poznate uloge.

Nicole bi danas rijetki prepoznali, a pod svjetlima reflektora se pojavila još kao petogodišnja djevojčica. Njezina majka ju je vodila na natjecanja ljepote i još je onda osvajala titule zbog svog besprijekornog izgleda. Već s osam godina pojavila se u nekoliko filmova te kasnije i serija, a karijeru je nastavila tijekom čitavog odrastanja.

U crveni badić uskočila je 1992. i nosila ga je do 1994. godine, a ubrzo nakon što je s 19 godina dobila ulogu Summer Quinn povećala si je grudi te je krenula njezina promjena.

Nekad utegnuta plavuša na najnovijim fotografijama je neprepoznatljiva, a osim što se dugo godina bori s viškom kilograma, implantante iz grudi je izvadila. Nakon "Spasilačke službe" karijera joj je krenula nizbrdo te su je ubrzo mnogi zaboravili, a poznato je i da je 2013. godine banktrotirala.

Pokrenula je vlastiti posao sa sladoledom te se nije previše izlagala javnosti.

Neko vrijeme glumica je bila zaručena za kanadskog glumca Coreya Haima, kojemu je i nekoliko puta spasila život nakon predoziranja, a od 2000. do 2002. godine bila je u braku s Justinom Herwickom, s kojim je dobila i prvu kćer.

Nicole je privukla pozornost javnosti 2018. godine, kada kolegu Scotta Baioa optužila za seksualno zlostavljanje. Kako je otkrila, sve je počelo kada je imala samo 14 godina. On je odbacio sve optužbe, no priznao je kako su jednom prilikom imali seksualni odnos kada je ona imala 18 godina, međutim ona i dalje tvrdi kako Baio laže.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene