slave godišnjicu

Doris Dragović objavila rijetku fotografiju sa svojeg vjenčanja, pogledajte kako su ona i muž izgledali prije 32 godine!

Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović (Foto: Promo) Doris Dragović i Mario Budimir Doris Dragović In Magazin: Doris Dragović - 7 In Magazin: Doris Dragović - 6 In Magazin: Doris Dragović - 1 Doris Dragović Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) Doris Dragović (Foto: Dnevnik.hr) +1 Doris Dragović (Foto: IN Magazin) Galerija

Doris Dragović na Facebooku je obilježila 32. godišnjicu braka s Marijom Budimirom fotografijom s njihova vjenčanja.

Naša glazbena diva Doris Dragović u sretnom je braku s bivšim vaterpolistom Marijom Budimirom od 1990. godine, a zajedno imaju i sina Bornu.

Pogledaj i ovo Doris Dragović - 3 ''Zavidim, rijetkost danas'' Doris Dragović pohvalila se jednom od rijetkih fotografija sa suprugom Marijem Budimirom: "Kad se duše spoje"

Par se rijetko zajedno pojavljuje u javnosti, a posebno je teško doći do fotografija s njihova vjenčanja, no sada je Doris sama objavila jednu na svojem Facebooku.

Povod je bila 32. godišnjica braka s Marijom, a u statusu je otkrila i tajnu njihove dugovječnosti.

"Ljubav, pripadanje, nadasve strpljenje, mir u duši, povjerenje, nježnost, odlučnost - i sve je to samo djelić. Ima još mnogo i ne bi stalo u ovu objavu. Možda u tome i je ljepota", napisala je Doris uz fotku naslovnice časopisa Top iz 1990. za koju su pozirali kao mladenci, a uslijedila je lavina čestitki.

Doris je nosila klasičnu bijelu vjenčanicu s velom, a Mario crno odijelo i leptir-mašnu te su pozirali nasmijani i zagrljeni.

Dragović i Budimir upoznali su se 1989. godine dok je ona još bila pjevačica u usponu, a on bio mlad i perspektivan vaterpolist. Zaljubili su se na prvi pogled te su se iduće godine vjenčali u Splitu, u crkvi Sv. Ante na Poljudu, a na svadbi su imali više od 130 uzvanika.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: Profimedia) +4 Kim Basinger (Foto: AFP) Celebrity Bila je jedna od najtraženijih glumica i seks-simbol, a sada je otkrila tužan razlog zbog kojeg se godinama skriva od javnosti

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 5 +3 Mia Negovetić Celebrity Mia Negovetić pokazala trbuh u mini topiću, ovim zadnjim izdanjem dala je do znanja da je daleko od djevojčice koju pamtimo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene