Kakav dekolte!

Zbog ''Spasilačke službe'' o njoj su svi pričali, ali da s 53 godine izgleda ovako nevjerojatno teško je povjerovati, uvjerite se sami!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donna D'Errico je tijekom snimanja serije "Spasilačka služba" bila u sjeni Pamele Anderson, no još je se danas mnogi sjećaju zbog atraktivne uloge. Od onda se nije puno promijenila.

Ljepotica Donna D'Errico (53) je 90-ih godina oduševila sve zbog svoje uloge u seriji "Spasilačka služba", a fotografi su je ovoga tjedna uhvatili u ležernom izlasku u Santa Monici. Izašla je vani sa svojim prijateljima, no zbog onoga što je na sebe stavila nije ni čudo što su svi pogledi bili uprti upravo u nju.

Pogledaj i ovo Donna D‘Errico Ima 55 godina! Paparazzo fotke otkrile su kako izgleda u stvarnom životu, a sada se prisjetila dana najveće slave u kultnom crvenom badiću!

Donna je na sebi imala bijelu kratku majicu dugih rukava koja je zbog preotvorenog dekoltea pokazala sve čari njezinog raskošnog poprsja. 53-godišnja glumica nasmiješeno je pozirala fotografima te se nije obarizala na to što su svi gledali u njezin dekolte, ispod kojeg očito nije imala ni grudnjak. Ljepotica za kojom su mnogi uzdisali se od dana najveće slave gotovo uopće nije promijenila, a na svoj mladolik izgled je jako ponosna. 

Inače, Donna je nekoliko puta pozirala za magazin Playboy, a prošle se godine skinula do kraja kako bi prikupila novac za spašavanje žrtava trgovanja ljudima, školovanje ranjivih ljudi i pomaganje preživjelima da se vrate samostalnom životu.

Glumica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je samo prekrivena crvenom bojom, a njezin dobrotvorni potez dobio je mnogo odobravanja obožavatelja. I dalje se bavi glumom, a posljednje je snimila filmove "116 MacDougal" i "Escape from Area 51".

D'Errico je bila u braku s rockerom Nikkijem Sixxom iz benda Mötley Crüe od 1996. do 2007. godine, a s njim je dobila kći Frankie-Jean Sixx. Par je imao turbulentni brak tijekom kojeg su zbog njegove ovisnosti nekoliko puta prekidali. Sina Rhyana D'Errica ima iz prijašnje veze.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo i Tonči Huljić +1 Petar Grašo - 6 Celebrity Nakon Tončija Huljića, i otac Petra Graše komentirao je novu ljubav svojeg sina: ''Samo ću reći...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene