Sve je uništila

Više nije ni sjena prirodnoj ljepotici kakva je bila, a na njoj su prepoznatljive ostale tek dvije stvari

Donatella Versace Donatella Versace Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace Donatella Versace - 3 Donatella Versace - 1 Donatella Versace - 2 Donatella Versace Donatella Versace Donatella Versace Donatella Versace Donatella Versace Donatella i Gianni Versace +8 Donatella Versace (Foto: Instagram) Galerija

Donatella Versace jedna je od glavnih zvijezda Milanskog tjedna mode, a ni ove godine nisu izostali komentari na račun njezina umjetnog izgleda.

Talijanska modna dizajnerica Donatella Versace privukla je pozornost svojim izgledom i potkanula raspravu kada je izašla na pistu nakon revije svoje modne kuću koja je održana u sklopu Milanskog tjedna mode.

67-godišnja Donatalla nosila je pripijenu crnu haljinu i čizme s platformom dok je pozdravljala razdragane goste na kraju revije, ali sve je ostalo u sjeni njezina lica na kojem se itekako vide rezultati prekomjernih estetskih zahvata, a koji su zapravo uništili njezinu prirodnu ljepotu kojom se mogla pohvaliti.

Danas više nije ni sjena prirodnoj ljepotici kakva je bila na počecima svoje karijere, a iako je teško procijeniti na koliko je zahvata otada bila, najbolji dokaz za to su njezine stare fotografije, a ono što je do danas jedino ostalo prepoznatljivo su njezin osunčani ten i platinasto plava kosa.

S operacijama je počela 1995. godine, a do 1998. godine njezin se izgled već drastično promijenio. Mediji su je početkom 2000-ih sve češće počeli prozivati zbog operacija, no to je nije zaustavilo. Pretjerano korištenje botoksa, izobličene usne i natečeno lice smjestili su je na sam vrh popisa svjetskih zvijezda koje su se zanijele s estetskim zahvatima.

Njezinu izgledu je uvelike pridonio i burni život koji je vodila, a zbog čestog partijanja te uživanja u alkoholu i drogama imala je i psihičke slomove.

Inače, Donatella je modno carstvo naslijedila od svojeg brata Giannija, koji je ubijen 1997. godine.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Don McLean i Paris Dylan Don McLean i Paris Dylan +0 Don McLean i Paris Dylan Celebrity Slavni glazbenik ne odvaja se od 48 godina mlađe djevojke, osjeća se počašćeno jer ga ona voli!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović - 1 Anamarija Asanović - 2 Anamarija Asanović - 3 Anamarija Asanović - 4 +18 Anamarija Asanović - 3 inMagazin Kći bivšeg Vatrenog svoju je liniju dovela do savršenstva, evo kako je 13 kilograma otišlo u vjetar!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene