Danijela Martinović je na Instagramu čestitala 46. rođendan svojoj mlađoj sestri Izabeli njihovim zajedničkim fotografijama iz prošlosti.

Galerija


Sestre i pjevačice Danijela i Izabela Martinović domaćoj javnosti poznate su još od devedesetih, a obje su na sceni prisutne i danas.

Vezani članci Severina - 2 Severina se prisjetila trenutka kad je njezina majka intervenirala na bini, a Maja Šuput onoga kad je pala u publiku: ''Mislili su da sam se opila!'' Danijela Martinović - 1 Danijeli Martinović se baš na 50. rođendan ostvarila želja, objasnila o čemu se radi: "Zastao mi je dah"

Plavokose Splićanke karijere su započele kao vokali u popularnim glazbenim sastavima, Danijela u "Magazinu", a Izabela u "Stijenama", nakon čega su se upustile u solo vode.

A kako su izgledale dok još nisu ni sanjale da će postati slavne, sada je na svojem Instagramu pokazala Danijela koja je podijelila njihovu fotografiju iz djetinjstva povodom Izabelina 46. rođendana.

"Danas... prije 46 godina, rodila se moja mlađa, moja jedina seka... ljubimica i mezimica, bila je i ostala... Izabela, da si mi vječno sretna i nasmijana", poručila je Danijela svojoj tri godine mlađoj sestri pored njihove stare crno-bijele fotke na kojoj je, uz njih dvije, vjerojatno jedan od njihove dvojice braće, Ivana i Denisa. Uz nju je dodala i njihovu fotku iz mladosti.

Inače, Izabela se sa scene bila povukla 2006. godine, no prije nekoliko godina joj se vratila, a tada je za IN Magazin progovorila i o borbi s bolesti koju je pobijedila iako o tome nerado priča.

"Ljudi ne shvaćaju da je svako moje vraćanje u to za mene bolno. I u tom trenutku možda nisam ni bila svjesna da se toliko borim. Eto, imala sam porodicu uz sebe i oni su mi davali tu hrabrost. Meni ti je uvijek problem kad ja puno razmišljam, onda bih ja vjerojatno odustajala od toga putem. Ali kad mi ne daš da razmišljam, onda ja znam da sam tu, da to moram izgurati do kraja i da je to jedini put", kazala je tada Izabela koja je nedavno je s drugim poznatim splitskim glazbenicima snimila pjesmu posvećenu Banovini.

Naša bivša manekenka povukla se iz medija nakon uspješne karijere i postala majka, sad iznenađuje golišavim objavama na Instagramu

Joksimović i supruga počastili se autima vrijednima 250.000 eura: "Vole bolje i udobne modele"