Danijela Dvornik je na Instagramu objavila naslovnicu časopisa iz 1990. godine na kojoj je pozirala sa suprugom Dinom i njihovom kćeri Ellom.

Galerija


Udovica neprežaljenog Dina Dvornika, Danijela, na Instagramu se prisjetila svojeg pokojnog supruga.

Vezani članci Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik u bikiniju pet mjeseci nakon poroda, neki joj poručili da im laže Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik zadivila izgledom u bikiniju u 54. godini, ali bilo je onih koji su je napali da je uredila fotografiju

"Dragulj iz prošlosti. Svega nekoliko dana nakon poroda" napisala je uz naslovnicu časopisa iz 1990. godine na kojoj je pozirala s Dinom koji je u naručju držao i njihovu tada tek rođenu kćer Ellu.

"Jako lijepa fotografija", "Neka dobra stara vremena i podsjetnik na divnu mladost","Prekrasna uspomena", pisali su joj pratitelji koji se i nisu mogli dogovoriti sliči li Ella više na mamu ili na tatu, a objava je u kratkom roku skupila preko 5 tisuća lajkova.

Danijela je i ranije ove godine oduševila pratitelje još jednom naslovnicom časopisa na kojoj je pozirala s Dinom iz 1989. godine, kada su se i vjenčali.

I Ella se često na društvenim mrežama prisjeti svojeg pokojna oca kojemu će u rujnu biti 13. godišnjica smrti.

Zbog njezinih haltera sve druge ljepotice pale su u drugi plan, a haljina je sprijeda posebno zanimljiva

S njezinom tragičnom smrti još se ne mogu pomiriti obitelj i kolege, bila je voljena glumica, supruga i majka