A, kao, zažalila je

Omiljena Monica tražila je da je vrate na staro i da bude prirodna, ali čini se da na svojim greškama ipak ništa nije naučila

David Beckham i Courteney Cox (Foto: Instagram) David Beckham i Courteney Cox (Foto: Instagram) instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Courteney Cox (Foto: Instagram) +0 Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Galerija

Courteney Cox gostovala je u jednom popularnom britanskom showu, u kojem je plijenila pažnju novim izgledom lica.

Slavna američka glumica i zvijezda serije "Prijatelji", 57-godišnja Courteney Cox izazvala je čuđenje brojnih obožavatelja svojim posljednjim pojavljivanjem u javnosti, kojim je pokazala kako očito na svojim greškama nije ništa naučila.

Pogledaj i ovo Serija Prijatelji njih se čekalo Shrvani Prijatelji konačno su se oglasili nakon iznenadne Chandlerove smrti: "S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju"

Naime, Courtney je bila gošća popularnog Graham Norton Showa, a gledatelji su je obasuli kritikama na račun izgleda i lica, kojima je plijenila najviše pozornosti.

"Izgleda kao da uopće nije prisutna u trenutku", "Oči su joj staklene", "Ima izraz lica kao da se dosađuje", "Čudno izgleda jako", "Mislim da ne želi biti ovdje", "Ima čudan izraz lica", "Izgleda kao da je bila na užasnoj plastičnoj operaciji i da to posljednjih 20 godina pokušava popraviti", samo su neki od negativnih komentara koji su se proširili  društvenim mrežama.

Nije tajna da je glumica svojevremno priznala da je išla na kozmetičke zahvate i da je požalila zbog toga. Dala je ubrizgati filere u lice, no tvrdila je da je shvatila gledajući svoje fotografije kako više ne nalikuje na samu sebe.

"Tražila sam da me vrate na staro. Sada sam prirodna koliko mogu biti. Osjećam se bolje jer izgledam kao prava ja. Izgledam više kao osoba koja sam bila, barem se nadam", istaknula je tada Courteney i dodala da voli kada može micati lice i da ne želi izgledati lažno, no čini se kako iz svoje greške nije ništa naučila, barem ako je suditi prema njezinim najnovijim fotografijama.

Courteney je od 2013. godine u vezi s 13 godina mlađim Johnnyjem McDaidom, članom benda Snow Patrol, s kojim se i zaručila nakon godinu dana veze, no ubrzo su raskinuli zaruke da bi ostali par.

Na setu filma "Vrisak" upoznala je bivšeg supruga Davida Arquetta, s kojim se vjenčala u lipnju 1999., a razvela u svibnju 2013. godine. Bivši supružnici imaju 18-godišnju kćer Coco.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Ljiljak +0 Iva Jerković i Barbara Ljiljak (Foto: Instagram) Celebrity Zbog skupog rođendanskog poklona bivša Miss Universe Hrvatske upala u probleme s policijom, a sve su zabilježili fotografi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene