godine joj ne mogu ništa

Scene u kojima trči u crvenom badiću mnogima su se urezale u pamćenje, a teško ćete zaboraviti i njezinu novu snimku u sićušnom bikiniju

Carmen Electra (Foto: Profimedia) Carmen Electra (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Carmen Electra (Foto: Profimedia) Galerija

Carmen Electra je na Instagramu objavila video u kojem se izvija u narančastom bikiniju.

Američka glumica Carmen Electra (49) u seriji "Spasilačka služba" prvi put se pojavila davne 1997. godine, no mnogi danas jako dobro pamte scene u kojima plažom trči u kultnom crvenom badiću.

Pogledaj i ovo Amanda Bynes baš šteta Nekad je bila prava slatkica, no upala je u tipične probleme tinejdžerskih zvijezda i danas je neprepoznatljiva!

Tada je mala samo 22 godine, a uloga zanosne spasiteljice Lani McKenzie osigurala joj je status seks-simbola koji je opravdano prati i danas.

Samouvjerena kao i uvijek, Carmen je na svojem Instagramu objavila video u kojem nosi još izazovniji badić u kojem je pokazala da i u 50. godini obara s nogu.

Snimkom na kojoj se izvija u sićušnom narančastom bikiniju izazvala je čuđenje obožavatelja koji su joj pisali da izgleda upola mlađe, a obasuli su je i komplimentima na račun njezina tijela.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Carmen Electra (@carmenelectra)

Iste godine kada je počela glumiti u "Spasilačkoj službi", Carmen je pozirala za Playboy, a naslovnicu i stranice poznatog časopisa tijekom karijere krasila je još nekoliko puta.

Zanimljivo je spomenuti i da je karijeru počela kao plesačica, a život joj se promijenio kada je upoznala pjevača Princea, uz čiju je pomoć uspjela izdati svoj prvi singl i plasirati se u zvjezdanu orbitu. No pjevačku karijeru odmah je ostavila iza sebe i posvetila se glumi.

Slavna ljepotica svojedobno je bila u centru pažnje i zbog veze s košarkaškom legendom Dennisom Rodmanom. Par se vjenčao 1998. godine u Las Vegasu, a devet dana kasnije sportaš je zatražio poništenje braka.

Za Davea Navarra, glavnog gitarista grupe Jane's Addiction Electra se udala 2003. godine. Par je svoju vezu i vjenčanje ovjekovječio i u MTV-jevoj reality emisiji, no brak je potrajao samo tri godine. U travnju 2008. godine njezini su glasnogovornici potvrdili da je zaručena za Roba Pattersona, člana metal benda Otep. Zajedno su bili nekoliko godina, no 2012. su se razišli.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene