ne žali za danima slave!

Bivša misica je nestala s modnih pista, pojavila se njezina stara fotka na kojoj je u društvu tragično preminule glumice

Nina Slamić, Ivana Delač (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Nina Slamić, Ivana Delač (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nina Slamić, Ivana Delač (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Galerija

Nina Slamić rijetko se pojavljuje u javnosti otkad se posvetila svojoj obitelji i 2004. se udala za Hrvoja Gudeljevića s kojim je dobila troje djece.

Bivša Miss Hrvatske Nina Slamić rijetko se pojavljuje u javnosti, a posljednji put je to bilo u studenom 2018. kada je prošetala po pisti u sklopu humanitarne revije u čast ženama oboljelim od raka dojke. 

Pogledaj i ovo showbuzz Pjevala je "Molitvu" Danas ponosno bodri djevojke iz Hurricanea, a ovako je izgledala moćna i pobjednička izvedba Marije Šerifović!

Domaća ljepotica se posvetila svojoj obitelji i čini se da joj ne nedostaju dani kada je bila dio mnogih modnih događanja. Nina se 2004. udala za poduzetnika Hrvoja Gudeljevića s kojim je dobila troje djece. 

Voli svoj miran život i ne žali za danima najveće slave. Ranije se najčešće pojavljivala u javnosti u društvu prijateljice Ivane Delač koja je poduzetnica i bivša Miss Universe Hrvatske. 

Pojavile su se stare fotografije iz 2007. na otvaranju jedne trgovine u Zagrebu u društvu tragično preminule glumice Dolores Lambaše. Obje su pozirale s velikim smiješkom na licu. 

Inače, Dolores je slovila za jednu od najljepših domaćih glumica i Hrvatica općenito, no njezin je život prerano ugašen u prometnoj nesreći koja se zbila prije više od sedam godina.

Dolores je rođena u Šibeniku 29. ožujka 1981. godine, gdje je završila Jezičnu gimnaziju i Glazbenu školu. Njezin život obilježio je glumački rad na televiziji, filmu i u kazalištu. Glumila je u serijama "Najbolje godine", "Zakon ljubavi", "Zauvijek susjedi" i mnogim drugima, a zapaženu je ulogu ostvarila u filmu "Vjerujem u anđele", koji joj je osobno bio i najdraži. Publiku je osvojila osmijehom i karizmom te je pred sobom imala perspektivnu glumačku karijeru.

Osim po svojim glumačkim ostvarenjima, u javnosti je bila poznata i po ljubavnim vezama sa starijim kolegama Ivom Gregurevićem i Franom Lasićem te poduzetnikom Josipom Dikanom Radeljakom.

U noći 23. listopada 2013. godine izgubila je život u prometnoj nesreći kao suvozačica automobila kojim je upravljao njezin kolega Stojan Matavulj.

Njih dvoje tada su se vraćali iz Beograda s kazališne predstave, a pri povratku su odlučili posjetiti glumčeva prijatelja Željka Sladetića u Iloku. Tamo su, nakon obilaska vinskog podruma i zabave, odlučili prenoćiti, no onda su, iz još nepoznatih razloga, usred noći ipak odlučili krenuti na put.

Automobil je sletio s autoceste kraj Slavonskog Broda zbog prevelike brzine, a Lambaša je zadobila teške ozljede. Hitno su je prevezli u bolnicu, no, nažalost, nakon nekoliko sati izgubila je bitku za život.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin +0 Jelena Perčin (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Nekad i sad Jelena Perčin nije se promijenila od početaka karijere, rijetko tko bi rekao da je od svog naočitog muža starija devet godina!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene