Neprolazna ljepota

Naša bivša misica prisjetila se slavnih dana, a svi se slažu da je i nakon 29 godina ostala jedna od najljepših Hrvatica!

Fani Čapalija Fani Čapalija Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija (Foto: John Pavlish) +3 Fani Čapalija (Foto: Toni Mijač) Galerija

Bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija na Instagramu je objavila svoju staru fotografiju kojom je očarala pratitelje.

Bivša misica i manekenka Fani Čapalija (47) na Instagramu se često prisjeća slavnih dana, a pratitelje je sada počastila još jednom svojom fotografijom iz prošlosti.

Pogledaj i ovo Anica Kovač Jednom miss, uvijek miss! Od krunidbe naših domaćih ljepotica prošla su desetljeća, no one i dalje izgledaju mladoliko, evo u čemu je njihova tajna!

"Uspomene", napisala je u opisu crno-bijele fotke na kojoj zavodljivo gleda u kameru i koja je, očito, nastala na nekom modnom snimanju.

"Lijepa žena", "Najljepša Miss", "Predivna", nizali su se komplimenti, a iste reakcije izazove i svojim novim fotografijama, i mnogi se slažu da je do danas ostala jedna od najljepših Hrvatica.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Čapalija (@fanicapalija_official)

Fani je tituli Miss Hrvatske odnijela 1993. godine, a do danas je ostala upamćena i njezina legendarna izjava sa svjetskog izbora ljepote.

Naime, na pitanje Piercea Brosnana, koji se tad našao u ulozi voditelja, o tome što misli o dijelu izbora za Miss svijeta u kojem natjecateljice na pozornicu izlaze u kupaćim kostimima, Fani je pomalo zbunjeno, ali simpatično odgovorila: "It’s OK", a čuvenu rečenicu stavila je i u opis svojeg profila na Instagramu.

Kako je izgledala u danima najveće slave i koliko se od tada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene