Tužna sudbina

Nekad predivna i uspješna žena godinama je beskućnica, no jedan skupi detalj na njoj sad je mnoge začudio

Loni Willison - 3 Loni Willison - 3 Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison - 2 Loni Willison - 3 Loni Willison - 4 Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Loni Willison - 1 Galerija

Bivša manekenka Loni Wilson od 2016. godine živi na ulici, a paparazzi su je sada snimili kako kopa po smeću sa skupim satom oko ruke i bez cipela.

Loni Willison (39) nekoć je bila uspješna manekenka i supruga zvijezde "Spasilačke službe" Jeremyja Jacksona, no od 2016. godine živi kao beskućnica.

Pogledaj i ovo David Hasselhoff (Foto: Profimedia) Život ih nije mazio! Nekad najveće seks-bombe s malih ekrana zadesile su tužne životne sudbine: Neki su dotakli dno, a neki nestali iz javnosti!

Na ulicama Los Angelesa često je snime paparazzi kako kopa po smeću, a na njezinim najnovijim fotografijama mnogima je u oko upao jedan skupi detalj.

Radi se o pametnom satu marke Apple koji je Lori nosila na ruci, iako je istovremeno bila bez cipela i gurala je kolica s otpadom.

Nekadašnja manekenka se s vremenom dovela i do neprepoznatljivosti i više nije ni sjena ljepotici koja je nekoć mamila uzdahe s naslovnica časopisa.

Inače, Loni je do 2016. godine radila kao asistentica u centru za plastične operacije u Los Angelesu, a onda je doživjela živčani slom i dobila otkaz, te je potom izgubila i svoj dom.

Bivša djevojka Jeremyja Jacksona, Cindy Kovacs, komentirala je za britanske tabloide kako je glumac odbio pomoći svojoj bivšoj supruzi nakon što su se razišli 2014. godine. "Bilo mi je zlo od njegove reakcije. Jednostavno ga nije bilo briga", rekla je.

Wilson je svakako istaknula kako ne želi pomoć od bivšeg supruga, kao ni od nikoga drugoga.

"Mogu živjeti sama. Imam sve što mi je potrebno. Mobitel nemam i nitko me ne može dobiti, no imam hranu i imam gdje spavati", ispričala je jednom prilikom.

Loni je u prošlosti jedno vrijeme radila i kao instruktorica fitnessa te je krasila naslovnice nekih časopisa, no sve je pošlo po zlu zbog njezinih mentalnih problema.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović Snježana Schilinger Snježana Schilinger +9 Mladen Grdović Celebrity Poslije tužnih Grdovićevih scena Snježana Mehun stala u njegovu obranu: ''Ovo više nije on, želim mu brz oporavak''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla i Tarik Filipović Lejla Filipović Tarik FIlipović, Severina, Lejla FIlipović Lejla Filipović +1 Lejla Filipović (Foto: Andrea Paić) Celebrity Bivša Miss Hrvatske otvorila sezonu golih nogu i očarala linijom 24 godine nakon osvajanja krune!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene