Što joj se dogodilo?

Ispijen i rastresen izgled lica nekad omiljene slatkice sve je zabrinuo, njezin pogled govori sve što misli o fotografima koje je zapazila

Anna Faris (Foto: Profimedia) Anna Faris (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Faris (Foto: Profimedia) Anna Faris (Foto: Profimedia) Anna Faris (Foto: Profimedia) Chris Pratt i Anna Faris (Foto: AFP) Anna Faris (Foto: AFP) Anna Faris i Chris Pratt (Foto: AFP) Anna Faris (Foto: Profimedia) +0 Anna Faris i Michael Barrett (Foto: Profimedia) Galerija

Paparazzi su Annu Faris snimili na putu na pilates, a glumica je pažnju privukla svojim izgledom.

Najnovije fotografije holivudske glumice Anne Faris snimljene u Santa Monici zabrinule su njezine brojne obožavatelje jer nekad slatka glumica danas djeluje ispijeno i rastreseno.

Pogledaj i ovo Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Uskoro vjenčanje! Iako ima poznate roditelje, zvijezda je postala tek kad se zaručila za ovog ljepotana

45-godišnju Annu paparazzi su uhvatili na putu do teretane, a sudeći prema izrazima njezina lica, nije baš bila presretna kada ih je zapazila.

Glumica je inače pažnju javnosti zbog mršavog i ispijenog izgleda počela privlačiti 2017. godine nakon što se razvela od glumca Chrisa Prattas kojim dijeli 9-godišnjeg sina Jacka te s kojim je u braku provela 11 godina.

Bivši su se supružnici rastali u dobrim odnosima, ali njihovi su obožavatelji bili šokirani i razočarani kada su objavili da je ljubavi došao kraj, a naročito kada je Chris objavio da će se nakon Anne vjenčati s kćeri Arnolda Schwarzenergera, Katherine Schwarzenegger.

Ipak, novu je sreću pronašla s trećim suprugom, snimateljem Michaelom Barrettom, za kojeg se udala prošle godine. Njih dvoje se upoznalo na setu filma "Overboard" 2018. godine, inače remakeu istoimenog filma iz 1987. godine s Kurtom Russellom i Goldie Hawn u glavnim ulogama. Tajno su se zaručili 2019., a ona je u srpnju prošle godine otkrila da su se i vjenčali.

Prije Chrisa u braku je bila s glumcem Benom Indrom i to od 2004. do 2008. godine. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 +1 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela podijelila znakovitu poruku nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju prinovu: "Kakav bi to svijet bio..."

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Noah Cyrus (Foto: Instagram) Noah Cyrus (Foto: Getty Images) Noah Cyrus (Foto: Instagram) Noah Cyrus (Foto: Profimedia) +1 Ariel Winter (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Oni se ne boje pokazati ono što većina zvijezda skriva, a njihove paparazzo fotke s plaža najbolji su dokaz za to!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene