velika promjena

Stara fotografija Ane Rucner otkrila je zanimljivi detalj zbog kojeg ćete se zapitati je li to uistinu ona!

Ana Rucner Ana Rucner PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner +0 Ana Rucner Galerija

Ana Rucner je prije 17 godina njegovala potpuno drugačiji stil, a imala je čak i drugačiju boju očiju.

Naša popularna violončelistica Ana Rucner na sceni je već dugi niz godina, a na fotografijama koje su se pojavile otprije 17 godina vidljivo je koliko se naša poznata glazbenica promijenila.

Pogledaj i ovo Ana Rucner - 1 Novi veliki uspjeh! Naša svjetski poznata violončelistica Ana Rucner uz brojne koncerte održala i masterclass u Kini!

Na humanitarnoj reviji na kojoj je bila sa svojom mamom Snježanom pozirala je s plavim kontaktnim lećama zbog kojih bi se neki mogli čak zapitati je li to uistinu ona, a čini se kako je mlada Rucner dosta eksperimentirala sa svojim izgledom.

Ana je ona imala i drugačiju frizuru, a malo prije nego što je stala pred oltar s Vladom Kalemberom izgledala je dosta drugačije nego danas.

Podsjetimo, Ana i Vlado u braku su bili od 2006. do 2014. godine, a nakon razvoda su ostali u sjajnim odnosima te su nedavno zajedno održali i koncert na kojem im se pridružio i Anin sadanji dečko, bubnjar grupe Buđenje Marko Duvnjak (27). Zajedno imaju sina Dariana kojeg zajedno odgajaju.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Selak Raspudić Nino Raspudić Marija Selak Raspudić - 2 Nino Raspudić +0 Marija Selak Raspudić - 2 Celebrity Sretne vijesti iz domaće zastupničke obitelji: Poznati politički par čeka dijete, prinova bi trebala stići sredinom ljeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene