šokirala stilom života

Prije 50 godina bila je velika zvijezda, ali o njoj se najviše pisalo zbog skandala i preljubničke afere

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ali MacGraw vodila je zanimljiv ljubavni život zbog kojeg je bila česta tema tabloida, a nakon dva braka prije 40 godina više se nije udavala.

Američka glumica Ali MacGraw (82) u centar pažnje je došla početkom 70-godina zahvaljujući filmu "Ljubavna priča", a za ulogu Jenny Cavilleri u tom filmu dobila je nominaciju za Oscara te je osvojila Zlatni globus.

Prije nego što se okušala pred filmskim kamerama, Ali je radila u modnim časopisima Vogue i Harper's Bazaar te je neko vrijeme bila manekenka, ali i fotografkinja. Glumačku karijeru započela je u televizijskim reklamama, a na kraju je završila u Hollywoodu i glumila s popularnim imenima poput Stevea McQueena.

Zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih dobila je ove godine, gotovo 50 godina otkako je premijerno prikazan film "Ljubavna priča", a dugo joj je trebalo i da se okuša na kazališnim daskama. U Broadwayu se pojavila 2006. kada je debitirala u jednoj drami.

Tijekom karijere brojni su je svjetski časopisi svrstavali među najljepše žene svijeta, a brojni se slažu da još danas odiše istinskom ljepotom.

Na samim počecima karijere izazvala je veliku pažnju medija kada je priznala da je pobacila u svojim ranim 20-im godinama, dok je to još bilo ilegalno u SAD-u. Nakon fakulteta Ali se udala za bankara Robina Hoena nakon pet godina veze, no rastali su se nakon godinu i pol braka. U listopadu 1969. godine pred oltar je stala s producentom Robertom Evansom, s kojim je dobila sina Josha.

Par se rastao 1972. godine, kada se Ali našla usred preljubničkog skandala s kolegom Steveom McQueenom. Vjenčali su se 1973. godine, no ljubav je potrajala četiri godine. Nakon njega se više nikada nije udavala, no ljubovala je s Warrenom Beattyjem, Rickom Dankom, Billom Hudsonom, Ronaldom Meyerom i brojnim drugim poznatim muškarcima.

U svojoj autobiografiji otvoreno je ispričala sve o svom životu, pa tako i o borbi s alkoholom i ovisnosti o seksu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene