Adele je ovih dana proslavila 33. rođendan i pokazala kako izgleda nakon što je odlučila drastično promijeniti izgled i pobrinuti se za svoje zdravlje.

Galerija


Bila je tek obična djevojka iz Tottenhama kada je svijet te 2007. godine prvi put čuo za Adele, Britanku nevjerojatnih glasovnih mogućnosti kojim je srušila sve rekorde u svijetu glazbe.

Vezani članci Adele Adele nakon dugo vremena snimljena u javnosti, ljudi se još ne mogu načuditi koliko se promijenila Adele Drastično transformirala svoje tijelo, a onda pronašla ljubav s osobom s kojom je bila bliska sve ove godine

Od tih dana prošlo je 14 godina, i iako više ne živi na staroj adresi i drastično je promijenila izgled, Adele je zapravo ostala vjerna onoj staroj verziji i nikada nije zaboravila tko je zapravo. Neki nisu mogli ni zamisliti da će mlada Adele Laurie Blue Adkins koja je svirala gitaru u lokalnom parku Brockwell i palila cigaretu za cigaretom, postati jedna od najprodavanijih pjevačica svih vremena.

"To su poprilično monumentalni trenuci mog života, koje sam tamo provela. Kada se provezem pokraj tog mjesta, doslovno briznem u plač. Stvarno mi to nedostaje, ali život se dogodio i ne bih imala više koga sresti od prijatelja", priznala je u intervjuu za BBC.

Danas je jedna od najuspješnijih pjevačica u povijesti glazbe, a uspjeh albuma "21" može zahvaliti bivšem dečku koji joj je slomio srce. Ovih je dana proslavila 33. rođendan i tim je povodom na Instagramu profilu objavila nekoliko najnovijih fotografija i još jednom iznenadila obožavatelje svojim izgledom. Jer nikome se nije lako naviknuti na novu verziju Adele nakon što je uspjela izgubiti gotovo 50 kilograma viška.

A prije nekoliko godina uspjela se riješiti i loše navike konzumiranja cigareta i duhanskih proizvoda i to nakon što je završila na operaciji glasnica i nakon što je shvatila da ju je to moglo koštati karijere.

"Osjećala sam se kao da mi je netko stavrio zavjesu preko grla ili kao da mi je nešto unutra", priznala je pjevačica svojevremeno kada je morala otkazati i svjetsku turneju.

Mario Ančić vjenčao se s lijepom djevojkom Milom, sudbonosno da izrekli su pred članovima uže obitelji

Kada se srede smatraju ih najljepšima na svijetu, a ovako izgledaju kada ih slučajno u prolazu uhvate paparazzi