Biti će uzbudljivo

NAPOKON otkriveni članovi žirija Supertalenta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Split je spreman za Supertalent, a talenti su spremni stati pred članove žirija.

Četveročlani žiri okupio se u Splitu gdje ovog vikenda započinje snimanje nove sezone najpopularnijeg talent showa, a na audicijama u četiri grada ispred Mislava Čavajde, Danijele Martinović, Martine Tomčić i Maria Petrekovića stat će tristotinjak talenata. Ispred žirija je veliki izazov – suziti izbor na najbolje talente i plasirati ih u sljedeći krug natjecanja.

Pogledaj i ovo Babe bez kočnica Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr) Lana i Vicky isto u finalu MALCI RAZVALILI Osvojili su vaša srca

Popularna pjevačica Danijela Martinović je povodom nadolazećih audicija izjavila: Drago mi je da krećemo s audicijama baš u mome Splitu, a neizmjerno me veseli što postajem dio ekipe Supertalenta, najpopularnijeg talent formata u svijetu, koji će nas upoznati s brojnim talentima diljem lijepe naše. Očekujem hrpu zabave i pozitivne energije, jer se radi o ultra pozitivnom showu koji potiče mlade ljude, a i starijim generacijama daje neke nove prilike'.

Poznati glumac Mislav Čavajda o svojoj novoj ulozi kaže: 'Bit ću zahtjevan, ali i korektan. Veliki je izazov biti u poziciji nekoga tko iz svojeg iskustva može ukazati na kvalitete individualnosti i podržati ih u tom istraživanju. Veseli me vidjeti kako u današnje vrijeme, određeno nekom konstantnom neizvjesnošću, ljudi na našim prostorima otkrivaju neke svoje svjetove, istražuju ih i bave se samim sobom'.

Vokalna trenerica popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' već ima iskustva u žiriranju, no u Supertalentu Martinu Tomčić očekuju ne samo pjevački talenti, a o svojoj novoj ulozi kaže kako se veseli svim vokalima koje će zajedno s ostatkom žirija i publikom upoznati na audicijama te dodaje: 'Sigurna sam da se u Hrvatskoj mogu pronaći brojni talenti koji osim pjevanja nude i mnoge druge vještine. Iako visoko podižem ljestvicu kada su kriteriji ocjenjivanja u pitanju, emocije i moj osobni doživljaj donijet će onu krajnju prevagu'.

Svom 'sudačkom talentu', kako ga je sam nazvao, neizmjerno se veseli i četvrti član žirija Mario Petreković koji je svoj talent okrunio i pobjedom u prvoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.
Na žiriju je velika odgovornost, a uzbudljive audicije u četiri grada otvaraju talenti koje će ovog vikenda okupiti splitski HNK.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene