NOVE SNAGE

STIŽE POJAČANJE Na Farmu ulaze novi kandidati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U show ulazi Igor Trajbar i Dalija Domijan, kći Darka Domijana.

Nove snage, osvježenje, a možda i probleme, farmerima će donijeti jedan muški i jedna ženska kandidatkinja. S njihovim ulaskom ove subote najviše bi se mogao iznenaditi naš bjelovarski Mick Jagger – Darko Domijan jer njemu zapravo pristiže – kćer Dalia!

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

Tridesetpetogodišnja trgovkinja iz Zagreba, Dalia Domijan, ima skromna očekivanja i nada se da će se brzo uklopiti, ali ne očekuje drugačiji tretman od ostalih kandidata. Smatra kako nije u prednosti pred ostalim farmerima. Za sebe kaže da je emotivna i suzdržana te odgovorna, tolerantna i iskrena. Hobiji su joj joga, crtanje, koncerti i glazba, a motiv za sudjelovanje u showu pronalazi u želji za životom u prirodi i nove avanture. Iako će na Farmi biti okružena farmerima i brojnim životinjama, postoje dvije stvari koje će joj nedostajati. „Nedostajat će mi moj zaručnik Josip i pas Bubi“, otkrila je Dalia.

Drugi kandidat koji će svojim ulaskom osnažiti farmu jest Igor Trajbar, umirovljenik iz Krka koji se bavi triatlonom. Za sebe kaže da je zanimljiv, a na farmi mu tehnologija neće nedostajati. Ono što će mu faliti su njegova djevojka i sin. Protekla dva tjedna Igor je boravio u Bratislavi, stoga je uspio sasvim malo upoznati ostale kandidate putem TV ekrana. „Ono malo što sam uspio vidjeti, sumnjam da ću se dobro slagati s ostalim kandidatima. Skeptičan sam.“, kazao je Igor, a hoće li se njegove sumnje obistiniti, ostaje nam za vidjeti. Na pitanje kako će voditi farmere u slučaju da postane Gazda Igor odgovara: „Apsolutistički i diktatorski“, a u slučaju da bude izabran za Slugu kaže: „Neću biti baš neki dobar sluga.“

Kako će farmeri reagirati na ulazak ovih dvoje kandidata, tko će se najviše razveseliti, a kome to neće baš najbolje leći, kao i tko će izgubiti u eliminacijskom dvoboju i otići kući, ne propustite doznati već sutra!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene