Seksi Paula Patton, supruga tvorca hita Blurred Lines' u akcijskom hitu '2 igrača'! Ovo morate vidjeti!


Akcijska komedija „2 igrača“ u kojoj glume fantastični Denzel Washington i Mark Wahlberg samo što nije došla u kina!

Već u četvrtak, 12. rujna
u sklopu Men's Night u Cineplexx kinima u Hrvatskoj domaća će publika moći vidjeti ovaj najnoviji filmski hit u kojem su dvojica agenata iz različitih agencija prisiljeni raditi zajedno kako bi razbili narko-kartel i izvukli 43 milijuna dolara. Svima onima koji se pojave na Men's Nightu, kina Cineplexx daruju besplatni časopis i pivo!

Uz dvojicu super-zgodnih holivudskih glumaca, glavnu žensku ulogu u filmu '2 igrača' ostvarila je i preseksi Paula Patton kao agentica koja dijeli krevet s Denzelom Washingtonom.

Vezani članci Robin Thicke, April Love i Paula Patton (Foto: Profimedia) Serijski preljubnik sada je obiteljski čovjek: Pjevač se druži s bivšom i sadašnjom ženom koja ga je smirila Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) Lijepa manekenka rodila je prije 3 tjedna, no već je izašla s 18 godina starijim dečkom u opakoj minici

>> Tko bi varao uz ovako seksi suprugu?!

U jednoj sceni u filmu publika će ju vidjeti u toples izdanju.

'Biti toples u toj sceni bila je moja ideja. Jednostavno mi se cijela scena činila previše lažnom da sam nosila majicu, jer tako je bilo originalno zamišljeno. Međutim, otišla sam kod redatelja i jednostavno rekla: 'Tijekom ove scene bit ću gola'. Prije toga, naravno, upitala sam svog supruga Robina Thickea što o tome misli, a on me podržao. Nakon što je Denzel saznao za sve to, samo je izjavio: 'Dobro, i ja ću onda biti bez majice u sceni'.

Svakako je zanimljiva činjenica da su glumci Washington i Patton već imali priliku ranije glumiti zajedno i to u hvaljenom akcijskom trileru 'Deja Vu' tragično preminulog redatelja Tonyja Scotta.

'U to je vrijeme gluma za mene bila nešto potpuno novo, a već sam dobila priliku raditi s Denzelom. On je jedan od najvećih glumaca naše generacije i od njega sam jako puno naučila'.

Film „2 igrača“ u domaća kina dolazi u četvrtak, 12. rujna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook