Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ljubav je osjećaj kojem svi težimo ali pitanje je koliko vremena i prostora u današnje vrijeme možemo odvojiti za uravnotežen normalan život.


Um okupiran s preko 50.000 misli tokom dana baza je za, između ostalog, frustraciju i stres te nam onemogućava ulazak u zonu srca. Na koji način možemo ući u zonu srca – zonu ljubavi i stvaralaštva te izbaciti negativne misli i osjećaje saznajte na radionici Inicijative Leptir koju vodi njezin autor Miroslav Rajh.

Mjuzikl radionice postale su pravi hit!

Vezani članci Poljubac, ilustracija - 2 Od ružičastih naočala do buketa i večera: Na Valentinovo se u Hrvatskoj potroši – pola milijarde kuna Martina Vrbos Povratak sa stilom: Martina Vrbos prvi zagrebački nastup nakon 7 godina posvećuje velikoj Whitney Houston

Cilj radionice Zona srca je izbaciti suvišne, krajnje toksične misli i emocije iz životnog sustava kako bismo se mogli kvalitetnije ispoljiti u svakodnevnom životu. Oslobađajući svoj životni sustav od toksičnih elemenata oslobađamo prostor za kreativno stvaralaštvo, osvještavamo bivanje u sadašnjem trenutku, potičemo konstruktivne obrasce ponašanja, iscjeljujemo emotivne traume, te povećavamo osjećaj zadovoljstva, sreće, radnog elana, ljubavi i obilja u svom životu.

Radionica Zona srca održat će se od 13. do 15. veljače 2015. godine u Zagrebu, a dodatne informacije mogu se saznati putem mail adrese budi@leptir.info. Prigodna cijena za parove za Valentinovo iznosi 500,00 kn, a pojedinačna cijena za radionicu iznosi 300,00 kn. U cijenu su uključena i dva zdrava ručka, a broj mjesta na radionicu je ograničen. Ovo je samo jedna u nizu radionica Incijative Leptir kojoj je cilj potaknuti istinsku metamorfozu svijesti na individualnoj i poslovnoj razini.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook