Ne samo za parove

Zona srca: Uđi u zonu ljubavi i stvaralaštva za Valentinovo

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ljubav je osjećaj kojem svi težimo ali pitanje je koliko vremena i prostora u današnje vrijeme možemo odvojiti za uravnotežen normalan život.

Um okupiran s preko 50.000 misli tokom dana baza je za, između ostalog, frustraciju i stres te nam onemogućava ulazak u zonu srca. Na koji način možemo ući u zonu srca – zonu ljubavi i stvaralaštva te izbaciti negativne misli i osjećaje saznajte na radionici Inicijative Leptir koju vodi njezin autor Miroslav Rajh.

Pogledaj i ovo David i Victoria Beckham Tu su baš uživali! Beckham fotografijom iz Hrvatske čestitao Valentinovo svojoj Victoriji, pogledajte prizore od prošle godine kojima je sve oduševio!

Mjuzikl radionice postale su pravi hit!

Cilj radionice Zona srca je izbaciti suvišne, krajnje toksične misli i emocije iz životnog sustava kako bismo se mogli kvalitetnije ispoljiti u svakodnevnom životu. Oslobađajući svoj životni sustav od toksičnih elemenata oslobađamo prostor za kreativno stvaralaštvo, osvještavamo bivanje u sadašnjem trenutku, potičemo konstruktivne obrasce ponašanja, iscjeljujemo emotivne traume, te povećavamo osjećaj zadovoljstva, sreće, radnog elana, ljubavi i obilja u svom životu.

Radionica Zona srca održat će se od 13. do 15. veljače 2015. godine u Zagrebu, a dodatne informacije mogu se saznati putem mail adrese budi@leptir.info. Prigodna cijena za parove za Valentinovo iznosi 500,00 kn, a pojedinačna cijena za radionicu iznosi 300,00 kn. U cijenu su uključena i dva zdrava ručka, a broj mjesta na radionicu je ograničen. Ovo je samo jedna u nizu radionica Incijative Leptir kojoj je cilj potaknuti istinsku metamorfozu svijesti na individualnoj i poslovnoj razini.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene