Zanimljivo

"Despacito" zaludio svijet! Znate li o čemu govori veliki hit?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hit singl "Despacito" zaludio je svijet. Pokrenuo je lavinu komentara zaluđenih obožavatelja, koji ga slušaju ili čak obrađuju.

Hit singl "Despacito" diljem svijeta se sluša, pokrenuo je lavinu komentara zaluđenih obožavatelja, kao i onih koji su singl odlučili obraditi. Singl izvode Luis Fonsi i Daddy Yankee. Hit je remixirao i Justin Bieber. Mnogi Bieberovi obožavatelji ostali su u čudu kad su shvatili što singl zapravo znači. Možda niste toga svjesni, ali "Despacito" prilično eksplicitno govori o sporom seksu. Naime, Despacito inače znači polako!

Pogledaj i ovo Daddy Yankee - 2 iznenadio fanove Tvorac najvećih latino hitova svih vremena napušta glazbu i okreće se vjeri: "Krist živi u meni i ja ću živjeti za njega!"

U njemu mlada dama usporeno pleše, a ovdje možete saznati tko je ona!

Luis u singlu opisuje svoje simpatije prema mladoj dami koji gleda već neko vrijeme, s kojom želi plesati i polako joj šaptati na uho, skidati je poljupcima i natjerati je da vrišti, da zaboravi svoje ime. Cijeli singl više manje poziva na ples i vođenje ljubavi. Singl ljudi vole pjevati, obrađivati i uz njega se provoditi, a ne sumnjamo da je jedan od glavnih hitova u klubovima diljem obale.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene