Hit singl "Despacito" zaludio je svijet. Pokrenuo je lavinu komentara zaluđenih obožavatelja, koji ga slušaju ili čak obrađuju.


Hit singl "Despacito" diljem svijeta se sluša, pokrenuo je lavinu komentara zaluđenih obožavatelja, kao i onih koji su singl odlučili obraditi. Singl izvode Luis Fonsi i Daddy Yankee. Hit je remixirao i Justin Bieber. Mnogi Bieberovi obožavatelji ostali su u čudu kad su shvatili što singl zapravo znači. Možda niste toga svjesni, ali "Despacito" prilično eksplicitno govori o sporom seksu. Naime, Despacito inače znači polako!

U njemu mlada dama usporeno pleše, a ovdje možete saznati tko je ona!

Vezani članci Justin i Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Šuškalo se da će se razvesti, a oni su iznenadili svojom odlukom i poslali jasnu poruku zlim jezicima Slika nije dostupna Brutalno seksi brineta: Evo tko je atraktivna dama iz spota za "Despacito"

Luis u singlu opisuje svoje simpatije prema mladoj dami koji gleda već neko vrijeme, s kojom želi plesati i polako joj šaptati na uho, skidati je poljupcima i natjerati je da vrišti, da zaboravi svoje ime. Cijeli singl više manje poziva na ples i vođenje ljubavi. Singl ljudi vole pjevati, obrađivati i uz njega se provoditi, a ne sumnjamo da je jedan od glavnih hitova u klubovima diljem obale.