Čarobnom modnom revijom Juraj Zigman zatvorio je ovosezonski Cro a porter na najljepši mogući način.


Zigmanova revija bila je scenski spektakl prepun modne slobode i neopterećnosti. Popraćena RNB hitovima odvela nas je u svijet za koji ni sami ne znamo kamo pripada.

Cro a porter: Finalna večer za pokazivanje nogu

Vezani članci Lizzo Svjetska senzacija koja i s viškom kilograma obožava golišava izdanja odjenula kreaciju našeg Juraja Zigmana Modni izleti (Foto: brightside.me) Modni rizici su im se isplatili, proslavili su se jer im se smiju ljudi iz cijelog svijeta

To je Zigman kakvog obožavamo, koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnima i koji se ne boji igre. Njegovo uživanje u modi mogli smo ponovno osjetiti u zraku. I ovaj je put dokazao da se u modi treba uživati.

'Moda je za mene velika igra, nakon mnogobrojnih revija svakom novom oslobodim dio svoje igre i puštam da me odvede u neke moje fantazije bez ograničnja i opterećenja. Globalni projekt Absolut transform today mi je upravo to i omogućio, transformaciju moje mode i estetike!', izjavio je Juraj Zigman i dodao: 'Kao dio istoimenog projekta odlutao sam u svijet u kojem se najbolje osjećam.'

Zigman je prikazao samouvjerene i senzualne žene neopterećene trendovima i pravilima koje moda strogo diktira. Inspiraciju je pronašao u ženi koja je odrasla u Parizu i uživala u ljepotama secesije (Art Nouveau-a), a potom pobjegla od svega i prenijela svoju tradiciju u tropske krajeve u kojima okružena arama i tropskim krajolikom doživljava svoju transformaciju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook