Zgodni nogometaši novo su pojačanje NK Rijeke. Dečki su opaka konkurencija nogometašima Dinama i Hajduka.


Nogometaši NK Rijeke dobili su pojačanje. Oni su mladi, zgodni i talentirani. Od jeseni šeću Korzom, a uskoro će golove zabijati na Rujevici, ali i osvajati srca brojnih Hrvatica.

Jedna od njih je i 25-godišnji Ganac Maxwell Axosty. U Rijeku je stigao iz Italije, a zajedno s njim u Lijepu Našu stigla je i njegova malena obitelj – atraktivna supruga Ludovica i njihov petogodišnji sin Sebastian. Kolika su mu podrška, Maxwell često pokazuje putem društevnih mreža koje obiluju fotografijama njegovih najmilijih.

 

A post shared by Maxwell Boadu Acosty (@acosty7) on

U redove Rijeke stigao je i Australac Jason Davidson koji se u Hrvatsku zaljubio puno prije dolaska u Rijeku. Naime, Jason je već dvije godine u braku sa samozatajnom Natašom iz Slavonskog Broda, a par zajedno ima i dvogodišnju kći Avu, dok bi drugo dijete na svijet trebalo stići u studenom.

 

A post shared by JASON DAVIDSON (@jasondavidson91) on

S Maxwellom Axostyjem i Davidsonom svlačionicu će dijeliti i zgodni Grk Charalampos Mavrias. Hoće li stići sa svojom boljom polovicom, za sada nije poznato. Zna se tek da je jedna od najposebnijih žena u njegovu životu zgodna sestra s kojom se nedavno provodio na popularnom Zakintosu.

 

A post shared by Charis Mavrias (@mavriasxaris) on

Na Rujevicu stiže i Vinkovčanin Jakov Puljić kojeg će s tribina zasigurno bodriti djevojka Ena Mladinov, atraktivna studentica ekonomije kojom se često hvali na svom Instagramu.

 

A post shared by Jakov Puljić (@jale0408) on