Kandidat emisije ''Ženim sina'', Igor Bjelošević, izbacio je jednu kandidatkinju i izazvao razočarenje.

Galerija


Nakon što su kandidati malo bolje upoznali djevojke, neke više, a neke manje – vrijeme je da odluče koju djevojku će poslati kući. Kako bi im odluka bila čim lakša, imali su još jedan dan za provesti u kvalitetnom druženju s djevojkama. Dok su neki kandidati stvari prepustili majci, neki su odlučili osmisliti zanimljivo druženje koje bi im pomoglo u odluci koju djevojku izbaciti. Tako je Igor Belošević organizirao natjecanje u kuhanju.

Vezani članci Ana Sandalić, Marko Sandalić (Foto: Screenshot Nova TV) Zahuktalo se u showu ''Ženim sina'': Potencijalne snahe Markovoj mami otkrile su što misle o seksu prije braka Adnan Avdić Potraga za onom pravom ide dalje: Adnan bi Maju rado izveo na narodnjake, a začudio ga je njezin tip muškarca

Nakon vatrene kuhinje, uslijedile su eliminacije, a Igor je, teška srca, odlučio da je Maria Rosa ta koja napušta show.

Ženim sina (FOTO: Dnevnik.hr)
Ženim sina (FOTO: Dnevnik.hr)

''Jednostavno nije bilo nikakve komunikacije između nas. Nisi ništa pogriješila, divna si osoba, stvarno mi je žao'', kazao je Igor.

Maria Rosa napustila je show te po odlasku zaključila: ''Ovo dokazuje da muškarci biraju žene koje znaju kuhati, ali ne i misliti''.

Ženim sina (FOTO: Dnevnik.hr)
Ženim sina (FOTO: Dnevnik.hr)

Marijinu izjavu pogledajte u video prilogu.

Ženim sina možete pratiti i na službenoj stranici, a propuštenu emisiju možete pogledati besplatno.