Sjajna izvedba Mattea Cetinskog sinoć je ganula baš sve, a ravnodušan nije ostao ni Zdravko Čolić koji je za Dnevnik.hr podijelio svoje dojmove.


Tik do trona sinoć je završio Mateo Cettinski u showu "Tvoje lice zvuči poznato" utjelovivši Zdravka Čolića. Njegova emotivna izvedba pjesme "Ti si mi u krvi" oduševila je i do suza dovela i publiku i žiri. Ravnodušan nije ostao ni Zdravko Čolić koji je samo za Dnevnik.hr prokomentirao Matteovu izvedbu.

Vezani članci Maja Šuput Šuput otkrila gdje je otputovala sa suprugom i sinom pa očarala obožavatelje u prozirnoj čipkastoj haljini Marko Grubnić, Nives Celzijus, Maja Šuput i Indira Levak ANKETA: Pljušte pohvale za izdanja Maje, Nives i Indire, stvarno je teško reći koja je bila ljepša!

 "Matteo je prepoznao emociju pjesme i prenio ju na pravi način. Nije loše skinuo pokrete. Kroz imitaciju je donio energiju koja mi je najvažnija u odnosu s publikom", kazao je Čolić.

Matteovu sjajnu interpretaciju prokomentirao je i Goran Navojec. "Ja bih samo htio napomenuti kako su vozila hitne pomoći već odvela nekoliko dama“, našalio se Navojec nakon nastupa imitatora miljenika ženske publike i poznatog šarmera. Iduće nedjelje Matteo pononovo prelazi u ženski lik, a kako će se ovog puta snaći u ulozi Cher jedva čekamo vidjeti.

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu. Doživite transformaciju zabave uz Vip!