Pjevač Zayn Malik ima napade panike, a zbog toga je potražio i pomoć kod poznate pop dive.


Iako je poznat i slavan, mladi pjevač je ipak kao i svi drugi 'obični' ljudi. Popularni Zayn Malik pati od napada panike. Strah je toliko jak da se pjevač potpuno paralizira uoči koncerta. Kako bi što brže i uspješnije riješio svoj problem Malik je zatražio poznatu Adele da mu pomogne.

Vezani članci Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Ona je jedna od najljepših žena svijeta, ali u ovom se izdanju baš nikada ne biste okrenuli za njom Perrie Edwards (Foto: Instagram) Poslije ružnog prekida, lijepa pjevačica uživa s novim muškarcem, a njen bivši solira

Točnije, kontaktirao je Adelinog menadžera jer je ona imala sličan problem u svojoj karijeri, piše Sunday Mirror.

23-godišnji pjevač se bori s ovakvim problemima tijekom čitave karijere, ali čini se kako je tek sada shvatio koliko je jak njegov strah i da nije u mogućnosti sam se nositi s takvim problemom.

Svoju 'muku' podijelio jei s pratiteljima na Instagramu. 'Nažalost, moja anksioznost me progonila zadnjih mjeseci tijekom nastupa uživo. Zbog toga sam imao najgore napade u karijeri', progovorio je otvoreno poznati pjevač.

Tako je Malik nedavno otkazao nastup u zadnji čas na američkom Capital Summertime Ball festivalu.

 

A photo posted by Zayn Malik (@zayn) on

'Nemam riječi kojima mogu izraziti svoje žaljenje, ali želim biti iskren sa svima koji su čekali da me vide. Obećavam kako ću dati sve od sebe da nadoknadim svima koje sam iznevjerio. Znam da oni koji su to preživeli razumiju i nadam se da oni koji nisu se suosjećaju s mojom situacijom', napisao je Malik.