Nije više mogao

Laž koja je sve promijenila – bacio u očaj milijune!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je prekjučer objavio kako napušta 1D, sada je otkrio svoje planove za budućnost.

Zayn Malik, sada već bivši član planetarno popularnog boy benda One Direction, prekjučer je bacio u očaj milijune obožavateljica objavivši da odlazi iz benda koji ga je proslavio.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije birao riječi Poznati pjevač nije birao riječi - mlađem kolegi poručio: 'Ti si je**** idiot'

'Odlazim jer želim biti normalan 22-godišnjak i živjeti mirnim životom daleko od javnosti', izjavio je Zayn pri odlasku, no čini se da ipak nije tako.

Zavladala histerija: 'Vjerovale smo ti, Zayn. Izdao si nas!'

U ekskluzivnom intervjuu za britanski list The Sun, Zayn je otkrio kako već neko vrijeme radi na svojoj glazbi i kako ga to veseli. 'Nikad dosad nisam imao takvu kontrolu nad svojim životom. Imam osjećaj da konačno radim ispravnu stvar', priznao je mladi pjevač.

Otkrio je i kako je zabrinut zbog milijuna obožavateljica kojima je slomio srce. 'Imam osjećaj kao da sam iznevjerio fanove, ali nisam više mogao! Nisam nikome okrenuo leđa'.

Dok Zayn objašnjava svoje razloge, vjerni fanovi su pak na društvenim mrežama pokrenuli neobičnu inicijativu – naime, žele kupiti One Direction! 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene