Bivši član 'One Directiona' Zayn bacio je u očaj milijune obožavateljica fotografijom koju je objavio na Instagram profilu.


Jedva su preživjele njegov odlazak iz grupe 'One Direction', a sada ih je opet bacio u očaj jednom tetovažom. Čini se kako sama tetovaža nije upitna već mjesto na kojom je napravljena. Naime, Zayn Malik pohvalio se novom tetovažom na Instagram profilu koja se nalazi na njegovom licu. Rekacije obožavatelja nisu bile baš najbolje. Kritizirali su samo izvedbu tetovaže, a cure su pale u očaj jer je pjevač 'uništio' svoje lijepo lice.

Vezani članci Ariana Grande (Foto: Instagram) Ups! Slavna pjevačica tetovirala totalnu glupost: "Tako je to kad koristiš Google Translate prije tetoviranja" Perrie Edwards (Foto: Instagram) Poslije ružnog prekida, lijepa pjevačica uživa s novim muškarcem, a njen bivši solira

Uz fotografiju je napisao 'Like I Would', što je naslov njegovog novog singla. Uz crzež ptice, na tetovaži se nalaze i slova M.O.M. što je dodatno zbunilo obožavatelje iako neki tvrde kako se radi o naslovu njegovog albuma 'Mind Of Mine'. Ono što svih najviše muči je pitanje radi li se o pravoj tetovaži ili samo onoj privremenoj koju je napravio čisto u promotivne svrhe.

Bila prava ili ne, tetovaža je bacila u očaj milijune obožavateljica koje su svoju tugu i bol podijelile na društvenim mrežama.