Pjevaču Justinu Bieberu pozlilo je usred koncerta u londonskoj O2 areni.


Naime, Justin je imao teških problema sa disanjem.

Vezani članci Marijo Bekić, ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik Ravnatelj dubrovačke bolnice koji je cijepio obitelj preko reda: ''Ne može biti nepropisno kad propisi ne postoje'' Slika nije dostupna Tužba vrijedna 57 milijuna kuna!

Slavni pjevač odjurio je iza pozornice, gdje su ga dočekali doktori koji su ge pregledali. Ipak, iako se nije baš najbolje osjećao, Bieber nije htio iznevjeriti svoje fanove, stoga se vratio odraditi koncert do kraja.

>> Sramotno ponašanje 19-godišnjaka: 'To je naprosto ogavno!'

Na kraju je ipak hospitaliziran, a mnogi su nesretni događaj shvatili kao dobro smišljeni marketinški potez, pošto je Bieber prije nekoliko dana kasnio dva sata na koncert, zbog čega su mlađi obožavatelji bili prisiljeni ranije otići svojim kućama.

'Justinu je naglo nestalo daha. Cijelo vrijeme se žalio kako nema zraka, i u jednom trenutku nije mogao izdržati, stoga su uskočili doktori. Poručili su mu kako bi trebao pogledati pluća. Ali on mi je rekao kako se samo želi vratiti na pozornicu i završiti koncert', ispričao je Bieberov menadžer Scooter Braun.

No izgleda da se 19-godišnja zvijezda dobro oporavlja: Bieber je na svom Twitter profilu objavio fotografiju iz bolnice.
'Polako se oporavljam. Hvala svima na podršci. Sada ćemo ustanoviti što se dogodilo, hvala na ljubavi', stoji ispod polugole Bieberove fotke.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook