LJUBAV IZMEĐU GLAZBENIKA

Zatreskani kao mala djeca, na pomolu i prosidba?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

John i Katy su u vezi pola godine, a navodno se oboje već žele skrasiti.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Dodjela medalja Katy rangirala ljubavnike po umijeću u krevetu: Jako je zanimljivo prvo mjesto...

Glazbenik John Mayer u sretnoj je ljubavnoj vezi s pjevačicom Katy Perry. Da ljubav cvate, potvrđuju i Johnovi prijatelji koji su američkim medijima otkrili kako bi glazbenik uskoro mogao zaprositi Katy s kojom je u vezi šest mjeseci.

>> Upravo je ona najseksi žena 2013. godine

"John zaista voli činjenicu da je ona nezavisna žena i nema potrebu pretjerano razmjenjivati emocije kao ostale cure s kojima je hodao. Ovo je prvi put da je John tako siguran u vezu u kojoj je. Odigrala je svoje karte savršeno. Oni zaista izvlače najbolje jedno iz drugoga. Ne bi me čudilo da je John uskoro zaprosi", otkrio je jedan od njegovih prijatelja.

Katy je prethodno bila u braku s Russellom Brandom od kojeg se rastala u srpnju 2012. godine. Njene prijateljice pak tvrde kako bi se Katy voljela skrasiti s Johnom te čak razmišlja o tome da imaju djecu.

"John joj je dao samopouzdanje i pomogao joj je da se oporavi. S njim se osjeća dobro i sad se želi gnijezditi", rekla je prijateljica za More Magazine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene