Minea, Lana, Jasmin...

Zaka svi žele: 'Zavidim mu što je postigao to da si sam može napraviti veliki hit'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Počašćen sam što su slušatelji odabrali moju pjesmu „Pretjerujem“ za hit na koji će najviše plesati ovog ljeta', rekao je Ivan Zak - isti taj hit pobijedio je i u anketi Dnevnik.hr-a za hit ljeta!

Na velikom finalu kod Dalibora Petka okupili su se popularni izvođači koji su iznenadili odupljene obožavatelje, a Ivan Zak slavio je sa svojim ljetnim hitom 'Pretjerujem'. 'Prije nekoliko godina Zak i ja trebali smo snimiti duet, ali to se nije dogodilo. Zato se nadam da ćemo ubrzo to uspjeti ostvariti', izjavila je dobro raspoložena Minea, koja je voditelju poklonila veliki poljubac u ime svih svojih kolega.

Pogledaj i ovo Minea stari kao vino! Na dodjeli prestižne medijske nagrade bilo je teško skinuti pogled s Minee koja se pojavila u haljini s riskantnim prorezom

Ivan Zak miljenik publike, no nije osobito romantičan: 'Kad slušam neke svoje tekstove mislim 'šta sam ovo ja?'

Lana Jurčević stigla je s novom frizurom. 'Ovo je moj afrički look', rekla je pjevačica najavivši ljeto ispunjeno koncertima te 'ludu' jesen s novim ubojitim singlom.
Zaka su iznenadili i Mejaši u znak zahvale što im je organizirao jedan od prvih koncerata u karijeri. Tamburaši u starkama zajedno s Ivanom izveli su mash up pjesama 'Zbogom pameti' i 'Zavela me Ana'.

Vi ste izabrali: Imamo TOP 3 ljetna hita, Ivan Zak s pjesmom 'Pretjerujem' na prvom mjestu

U studiju je bio i Jasmin Stavros koji je nahvalio mlađeg kolegu. 'Zavidim mu što je postigao to da si sam može napraviti veliki hit i na tome mu svaka čast', rekao je Stavros, a Neda Ukraden predložila da svi zajedno odmjere snage na jednom teniskom turniru.

Kako je bilo pogledajte u galeriji i u videu. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene