Fanovi oduševljeni

HIT za kojim su već svi ludi: 'Ovo je plesni pop hit za predstojeće ljeto!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Endi se u Amsterdamu prvi put okušao i kao snimatelj pa je tako većinu svog novog

Novopečeni 18-godišnjak, popularni Endi, za kraj još jedne školske godine odlučio je ponovno iznenaditi svoje brojne fanove.

Pogledaj i ovo showbuzz prokletstvo YouTubea Prije 9 godina objavila je video koji joj je uništio život kad su ju zbog njega počeli zlostavljati vršnjaci

Ovaj put, baš kako priliči mladoj kreativnoj osobi, Endi je odlučio svoj rođendanski poklon – put u Amsterdam – iskoristiti kako bi snimio novi spot za svoj osmi singl 'Ljubav u pogrešne ruke' s albuma prvijenca 'Da se mene pita' u izdanju diskografske kuće 'Menart', i to potpuno sam, uz pomoć modernih pomagala koje tinejdžeri danas svakodnevno koriste u izražavanju svoje kreativnosti.

'Iza mene je već sedam vrlo zapaženih videospotova visoke produkcije, priželjkivao sam ovo
uzbudljivo putovanje iskoristiti kao priliku da se i sam okušam u snimanju svoga spota! Jako sam zadovoljan kako je ispalo – veselo, svježe, šareno, mladenački, baš kakva je i moja nova pjesma, plesni pop hit za predstojeće ljeto!' – izjavila je tinejdžerska zvijezda, maturant iza kojeg je uspješna školska godina u kojoj je osvojio 1. mjesto na Državnom natjecanju iz suvremenog plesa, a trenutno priprema državnu maturu i prijamni za upis na plesnu akademiju.

Ljeto će Endi provesti radno, nastupajući i pripremajući veliku jesensku turneju kojom će dodatno podignuti ljestvicu na regionalnoj tinejdžerskoj sceni kojom suvereno vlada već četiri godine!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene